• Waar wij voor staan
  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.6
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Langskomen? Altijd vooraf bellen!

De voordelen van een ovale trampoline

Wij krijgen wel eens de vraag of wij ook ovale trampolines in ons assortiment hebben. Ja die hebben wij zeker zeggen we dan. Ondanks dat er minder vraag naar is, doet een ovale trampoline zeker niet onder voor de meer gangbare ronde trampolines. Lees de voordelen in dit blog!

Bekijk onze ovale trampolines

De voordelen van een ovale trampoline

Ovale trampoline met net | Trampoline ovaal | Trampolines.nlDoordat een ovale trampoline een ongewone vorm heeft, brengt het de voordelen van een rechthoekige en ronde trampoline samen. De ronde hoeken die de trampoline heeft zorgen ervoor dat u na elke sprong weer een beetje naar het midden gaat, zo is het extra veilig. Omdat een ovale trampoline een slanke afmeting heeft past deze gemakkelijk in een kleinere of smallere tuin. Als uw trampoline ovaal is heeft u dus ook meer ruimte over in tegenstelling tot een ronde trampoline.

Dit principe geldt net als bij een tafel in de woonkamer. Een ovale tafel neemt het minste ruimte in en biedt het meeste plek. We dwalen misschien een beetje af, maar dezelfde regels gelden ook voor trampolines. Verder is de ovale trampoline rand van hoge kwaliteit en voldoet, net als bij de ronde trampolines, aan de veiligheidseisen.

Ovale trampoline modellen

Van de ovale trampolines zijn niet veel verschillende modellen op de markt. Dit komt simpelweg door de minder gangbare vorm. Door deze vorm heeft een ovale trampoline extra stevigheid nodig. Dit maakt de trampoline ook wat duurder dan de doorsnee rechthoekige trampoline of ronde trampoline. Wij bieden deze trampolines aan in twee afmetingen. Beide afmetingen komen als trampoline met veiligheidsnet. Voor een kleinere tuin is de ovale trampoline van 420x295 cm perfect. Deze valt ook te plaatsen als de ruimte in de tuin beperkt is. Bij een grotere tuin is het ovale trampoline model van 500 x 345 ook geschikt. Heb je de ruimte beschikbaar, is dit laatste model te adviseren.

Het staal van de ovale trampoline met net is van hoogwaardige kwaliteit en zal niet gaan roesten, dus u kunt ze gerust buiten laten staan. Het veiligheidsnet wat om de ovale trampoline zit is het veiligste type net. Dit komt omdat de ingang via een sluis is en er geen rits aanwezig is. De ovale trampolines die wij bieden kunnen dus niet veiliger!

Veiligheid van een ovale trampoline

De ovale trampolines zijn dus erg veilig is en we hebben al een aantal voordelen benoemd. We sommen deze nog even duidelijk voor u op:

  • De ronde hoeken: deze zorgen ervoor dat je na elke sprong weer een beetje naar het midden wordt geplaatst.
  • De vorm: door de vorm is een ovale trampoline wat steviger zodat het meerdere personen tegelijk goed aankan.
  • Het staal: het staal van een ovale trampoline is van hoogwaardige kwaliteit en zal langer meegaan dan een doorsnee trampoline.
  • Het veiligheidsnet: door het soort veiligheidsnet wat op een ovale trampoline zit is het niet mogelijk om eruit te vallen tijdens het springen.

Genoeg voordelen dus om de ovale trampoline zelf te kopen en te proberen!

Bestel onze ovale trampolines direct online!

Meer informatie over ovale trampolines?

Wenst u graag meer informatie over onze ovale trampolines of heeft u vragen over een specifiek model? of heeft u een ovaal trampoline veiligheidsnet of een ovale trampoline rand nodig? Neem gerust contact per mail via info@trampolines.nl of bel +31 (0) 74 349 46 50. We voorzien u graag van eerlijk en passend advies!

Alle rechten voorbehouden ©2019 - 2023 Magic Circle Trampolines B.V.