• Waar wij voor staan
  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.6
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Langskomen? Altijd vooraf bellen!

Een zwarte trampoline

Trampolines zijn in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Er is natuurlijk het veel geziene en klassieke groen, maar ook het moderne en trendy blauw. Daarnaast zijn er trampolines in zacht en opvallend roze of in stoer en robuust zwart. Met name deze laatstgenoemde kleur stijgt sterk in populariteit. Wat maakt een zwarte trampoline zo gewild en wat zijn de beste zwarte trampolines?

Ontdek onze beste zwarte trampolines!

Waarom een zwarte trampoline?

Een zwarte trampoline | Trampolines.nlOndanks dat trampolines in meerdere kleuren te verkrijgen zijn, is de keuze niet onbeperkt. Ongeveer 80% van de trampolines zijn zwart of groen. Daarnaast moet een trampoline aan bepaalde eisen voldoen. Hij moet bijvoorbeeld rond zijn en ingegraven kunnen worden. Hierdoor wordt de keuze in kleur al beperkter. Je komt daardoor al snel uit bij een zwarte trampoline wat deels de populariteit verklaart. Echter wordt een zwarte trampoline naar verhouding meer verkocht dan een groene trampoline, terwijl beide kleuren net zo veel aangeboden worden. Waarom is dit zo?

Redenen voor een zwarte trampoline

Niet elke ouder is even blij met een trampoline in de tuin. Maar door voor een zwarte trampoline te gaan houd je het onopvallender. Doordat de springmat en het frame veelal ook een zwarte kleur hebben, oogt het rustiger wanneer de trampoline ook zwart is. Wanneer deze groen is valt deze toch wat meer in het oog. Wel is het sinds 2018 wettelijk verplicht dat er tussen de zwarte springmat en zwarte trampoline rand een 5 cm kleurverschil zit. Hierdoor zie je dat er bij zwarte trampolines altijd een witte of gele band zit op de trampoline rand. Zo is altijd duidelijk waar het uiteinde van de springmat is.

Een andere reden om voor een zwarte trampoline te gaan is dat jongens de kleur zwart veelal met stoer associëren jongens  en meisjes vaak met stijlvol. Wanneer de kinderen het thuis voor het zeggen hebben kiezen ze vaak voor zwart en is dit dus ook één van de redenen dat zwarte trampolines zo populair zijn.

De beste zwarte trampolines

Doordat zwarte trampolines vrijwel het meest te verkrijgen zijn, kan je ervanuit gaan dat je bij een zwarte trampoline een trampoline koopt van goede kwaliteit. We lichten de beste zwarte trampolines voor je uit.

Zwarte trampolines met net

Bij de zwarte trampolines met een veiligheidsnet is de 214 x 305 cm trampoline van Magic Jump populair. Een slagje kleiner is de 153 x 214 cm trampoline van Magic Jump veel verkocht. Beide trampolines hebben een robuust zwart frame en een veilig randkussen. Het veiligheidsnet is voorzien van extra sterke stof en middels de lange rits in het veiligheidsnet is het betreden en verlaten van de trampoline zeer eenvoudig. Als je voor een zwarte trampoline met net wilt gaan zijn dit de beste keuzes!

  1. Waardering:
    100%
    (10)
    699,- incl. BTW
  2. Waardering:
    100%
    (6)
    529,- incl. BTW
  3. Waardering:
    100%
    (10)
    -17% korting Speciale prijs 499,- incl. BTW Van 599,- ( je bespaart 100,- )
  4. Waardering:
    100%
    (1)
    -15% korting Speciale prijs 329,- incl. BTW Van 389,- ( je bespaart 60,- )

Zwarte ingraaf trampolines

Kijken we naar de ingraaf trampolines dan is de 214 x 305 cm ingraaf trampoline van Magic Circle Pro populair. Bij deze trampoline is elke hoek voorzien van extra veren voor een beter springcomfort. Bij de ronde ingraaf trampolines is de 305 cm ingraaf trampoline van Magic Circle Pro een goede keus. Beide trampolines hebben een dikke zwarte rand welke extra veiligheid biedt.

  1. Waardering:
    100%
    (6)
    -9% korting Speciale prijs 479,- incl. BTW Van 529,- ( je bespaart 50,- )
  2. Waardering:
    100%
    (2)
    -15% korting Speciale prijs 549,- incl. BTW Van 649,- ( je bespaart 100,- )
  3. Waardering:
    100%
    (2)
    -13% korting Speciale prijs 649,- incl. BTW Van 749,- ( je bespaart 100,- )

Meer informatie over onze trampoline trampolines?

Wenst u meer informatie over de zwarte trampolines die wij in ons assortiment hebben? Neem gerust contact met ons op! We adviseren graag welke trampoline het meest geschikt is voor uw situatie en past bij uw wensen. Bel direct met 074 349 4650 of mail naar info@trampolines.nl.

Alle rechten voorbehouden ©2019 - 2023 Magic Circle Trampolines B.V.