• Waar wij voor staan
  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.6
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Langskomen? Altijd vooraf bellen!

Trampoline op poten

Je wilt een trampoline aanschaffen maar je weet niet zeker of je voor een trampoline op poten moet gaan? Dit type trampoline heeft zo zijn voordelen, maar ook zijn nadelen. Wij van trampolines.nl helpen je graag om de juiste keuze te maken!

Hoe kies ik de juiste trampoline?

Trampoline op poten | Trampolines.nlHoe kies je nou de juiste trampoline. Er zijn verschillende soorten trampolines wat het kiezen wellicht moeilijk maakt. Het is belangrijk voor de aanschaf van een trampoline dat je voor jezelf de volgende punten helder hebt:

  • Hoeveel ruimte is er beschikbaar en welke vorm past hier?
  • Wil je de trampoline het hele jaar gebruiken?
  • Mag de trampoline in het zicht staan?

Als je deze vragen voor jezelf helder hebt kan je een weloverwogen keuze maken.

Hoeveel ruimte is er beschikbaar?

Het is goed om vooraf te bekijken hoeveel ruimte er beschikbaar is, of hoeveel ruimte je beschikbaar wil maken voor een trampoline op poten. Aan de hand hiervan kun je kijken welke trampoline vorm en grootte het beste past binnen de beschikbare ruimte. Wij hebben ronderechthoekigeachthoekige of ovale trampolines op poten.

Wil je de trampoline het hele jaar gebruiken?

Het is goed om te bepalen of de trampoline het hele jaar gebruikt gaat worden. Waarom? Een ingraaf trampoline is zo gemaakt dat hij enkel geschikt is om in te graven. Een trampoline op poten is uitermate geschikt wanneer je de trampoline af en toe wilt gebruiken. De trampolines op poten zet je gemakkelijk en snel op. Wordt er (tijdelijk) geen gebruik meer gemaakt van de trampoline? Geen probleem! De poten van deze trampolines klap je in en berg je makkelijk op in de schuur of garage.

Mag de trampoline in het zicht staan?

Een andere vraag die je aan jezelf zou moeten stellen is of de trampoline in het zicht mag staan. Een trampoline op poten staat wel meer in het zicht dan een ingraaf trampoline. Het is belangrijk om te bepalen of je de trampoline wilt zien of niet. Wanneer je niet wilt dat de trampoline een zichtbaar element in de tuin is, dan is een inground trampoline een betere keus dan een trampoline op poten.

Conclusie wanneer je voor een trampoline op poten gaat

Wanneer je deze vragen voor jezelf hebt beantwoord kan je de conclusie trekken of een trampoline op poten geschikt is voor jouw situatie. Wanneer je het niet erg vindt dat de trampoline in het zicht staat en je de mogelijkheid wilt hebben om de trampoline op te bergen, dan is een trampoline op poten geschikt!

Heeft u vragen over de aanschaf van een trampoline op poten of het gebruik hiervan? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord met passend advies!

Alle rechten voorbehouden ©2019 - 2023 Magic Circle Trampolines B.V.