Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Over Magic Circle Trampolines B.V.

In 1994 is Bennie Keupink begonnen met het verkopen van skelters. Dit is een groot succes geworden dat al vele malen beschreven is in de krant, een selectie van krantenartikels is hieronder te vinden. Door dit succes is Bennie verder gaan zoeken naar andere producten.


In 1999 heeft Bennie Keupink Magic Circle Trampolines BV opgericht. Dit bedrijf bestaat nu bijna 15 jaar en het verkopen van trampolines gaat uitermate goed dankzij uitstekende service. Magic Circle Trampolines is uitgeroeid tot een echte specialist op het gebied van trampolines. Magic Circle Trampolines BV biedt u een zeer ruim assortiment van trampolines en onderdelen, een uitstekende service en de klant staat altijd centraal.

In 2009 is Magic Circle Trampolines BV begonnen om het assortiment uit te breiden. Diverse verschillende producten zijn opgenomen in ons assortiment zoals houten speelhuisjes, opblaasbare bubbelbaden en intex zwembaden. Hiervoor zijn een aantal websites opgezet. In 2012 hebben Bart en Lars Keupink dit assortiment en de hiervoor opgezette websites over genomen. Zij verkopen onder de naam Buitenspeelgoed Keupink V.o.F. deze producten. Bekijk hier de website van Buitenspeelgoed Keupink V.o.F.

Video over ons bedrijf Magic Circle Trampolines B.V.

 

Magic Circle Trampolines BV in de media

Bennie Keupink heeft dankzij zijn succesvolle verkopen van skelters en trampolines al meerdere malen in de krant gestaan. Hieronder vindt u een selectie van krantenartikels over Bennie Keupink en Magic Circle Trampolines BV.

 

Sponsoring

Ook sponsort Magic Circle Trampolines B.V sinds 2007 het 3e elftal van Saasveldia en is tot op heden nog steeds sponsor

 

 

Ter ere van het 10 jarig bestaan van Magic Circle Trampolines heeft Bennie Keupink een trampoline geschonken aan een goed doel.