Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Trampoline

Trampoline

De vorm en grootte van uw tuin kunnen bepalend zijn voor uw keuze van een trampoline. Wij raden u aan om eerst de maten van uw tuin op te nemen zodat u weet welke maat er in de tuin kan staan. Kinderen vinden het fijn om veel ruimte te hebben op een trampoline. Ook de veiligheid speelt een belangrijke rol, kinderen zullen minder snel van een grotere trampoline vallen. Kinderen springen graag in het midden van een trampoline en zullen op een grotere trampoline dus verder van de randen af springen. Wat ook zeer belangrijk is voor uw kind is dat u geen te “kleine” trampoline koopt wegens kinderen altijd jarenlang speelplezier hebben van een ronde of rechthoekige trampoline waardoor het met de jaren al snel te klein gevonden kan worden waardoor u daarna wellicht weer een nieuwe dient aan te schaffen wegens het kind er niet meer op wil springen.

Trampolines zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten. Hieronder kunt u een keuze maken uit onze ronde trampolines, rechthoekige trampolines of ingraaf/Flat To The Ground trampolines. Kies uw gewenste afmeting en vergelijk onze trampolines in de door u gekozen diameter eenvoudig en snel. De afmetingen van trampolines zijn de buitenmaat van de trampoline

Lees meer

Totaal aantal artikelen 1

Pagina 1 van 1

 

Rond of rechthoekig? Welke maat heeft welke voordelen?

Een ronde trampoline heeft als voordelen dat het ten eerste in vele verschillende afmetingen verkrijgbaar is en u heeft hierdoor genoeg om de beste afmeting voor uw eigen tuin uit te kiezen. Een ronde trampoline heeft ook als voordeel is dat het springgebied van de trampoline springmat veel groter is dan een rechthoekige trampoline wegens je eigenlijk in 4 verschillende punten kunt springen. Bij een rechthoekige trampoline heb je eigenlijk altijd een 1 richtingsverkeer qua springen, je kunt enkel van link naar rechts, zo kun je het eigenlijk zien. Het voordeel wat een rechthoekige trampoline dat dan wel weer heeft is dat het veel gemakkelijker in de tuin te plaatsen is. Je kunt met een rechthoekige trampoline de optimale ruimte van je tuin gebruiken. Het nadeel van een rechthoekige trampoline is dat ze in niet zoveel verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn en je eigenlijk aan een bepaald aantal afmetingen vast zit.

 

Hoeveel personen mogen er op een ronde of rechthoekige trampoline?

Zoals de wet het eigenlijk aangeeft is dat er maximaal maar 1 persoon op de trampoline mag maar dit wordt natuurlijk in de praktijk nooit aan voldaan. Alleen springen is natuurlijk lang niet zo mooi dan wanneer je samen met je vriendje of vriendinnetje gezellig je energie kwijt kunt op een ronde of rechthoekige trampoline. Als je goed bekijkt naar wat de springruimte is qua trampoline dan kun je wel ongeveer uit gaan van hoeveel personen er veilig op de trampoline kunnen springen. Als je een ronde trampoline hebt zit je met een afmeting van 244 zit je eigenlijk een beetje tussen de 1 / 2 personen wegens de afmeting in werkelijkheid niet zeer groot is. Bij een trampoline van 305 cm is het qua ruimte wel mogelijk om met 2 personen te gaan springen en kom je bij de grotere afmetingen zoals de 430 cm trampolines dan is hiervoor genoeg ruimte om met 3 personen op te gaan springen. Bekijk je de ruimte bij een rechthoekige trampoline dan zit je bij een 153x214 cm trampoline zeker op 1 persoon wegens dit andere onveilige situaties op gaat leveren en dat wil je te allen tijde voorkomen. De volgende afmeting wat je bij de rechthoekige trampolines krijgt is 214 x 305 cm en deze is redelijk geschikt voor 2 personen afhankelijk van de leeftijd van de springers. Zorg er altijd voor de veiligheid van de springer vooraan staat en daarna pas het plezier. Wil je nu de beste veiligheid hebben voor uw kinderen dan zou ik u adviseren een trampoline met veiligheidsnet aan te schaffen wegens je hier veel ongelukken mee kunt voorkomen.