Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Capital Play

Capital Play

In-Ground trampoline Capital Play

Deze In-Ground trampoline van Capital Play is speciaal gemaakt om de trampoline gelijk met de grond te kunnen ingraven. Deze ingraaf trampoline beschikt namelijk over een gepatenteerd trampoline rand die ervoor zorgt dat de lucht op een zo optimale manier weg kan waardoor je het optimale springcomfort behoud.

Gemaakt in Europa

Deze In-Ground trampoline wordt speciaal geproduceerd in Europa omdat hierdoor de hoogste kwaliteit gegarandeerd kan worden. De materialen en onderdelen komen uit Europese fabrieken waarbij elk product wat gemaakt is door een strenge kwaliteitscontrole gaat zodat hier de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Lees meer

Gratis verzending

Totaal aantal artikelen 1

Pagina 1 van 1

Capital Play USP

 

Staalwerk van de In-Ground trampoline Capital Play

Het staalwerk van de ingraaf trampoline Capital play is gemaakt van zwaar gegalvaniseerd staal en zorgt ervoor dat de trampoline stevig en veilig in de grond blijft. Aan het bovenste gedeelte van het staalwerk dient men de springmat te bevestigen en de onderkant zorgt voor een goede basis van het frame.

 

Behoudt van stevigheid

Om het staalwerk op zijn plek te houden in de grond wordt er gebruik gemaakt van een extra versteviging. Deze versteviging bestaat uit een 4mm dikke zwarte plaat dat gemaakt is van gerecycleerd polypropyleen waardoor het milieuvriendelijk is en zeer gemakkelijk door middel van zelf tappende schroeven te bevestigen is.

 

Luchtdoorlatende trampoline rand

De luchtdoorlatende trampoline rand van de In-Ground trampoline van Capital Play is een gepatenteerde constructie waardoor de trampoline volledig met de grond ingegraven kan worden. Doordat alle lucht door de trampoline rand gaat blijft het springcomfort optimaal en geeft het geen plof geluid meer.

 

Trampoline veren

De trampoline veren van de In-Ground trampolines van Capital play zijn 21,5 cm lang om zo een goed springcomfort te geven. De veren zijn volledig gegalvaniseerd zodat er geen corrosie kan ontstaan en elke veer heeft aan het eind een krul voor extra veiligheid.

 

Extra veerbescherming

Om een nog betere bescherming te geven aan deze In-Ground trampoline van Capital play wordt er gebruik gemaakt van een extra stuk springmat die aan de bovenkant genaaid is en deze valt over de veren heen voor extra bescherming.