Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Exit Twist

Nieuw van Exit, de Twist Trampolines! Met deze trampolines introduceert Exit een unieke lijn van trampolines. Hij staat garant voor speelplezier, design en kwaliteit.

Omkeerbare trampoline rand
De Twist kenmerkt zich door zijn omkeerbare trampoline rand, waarbij de zijdes elk een andere kleur hebben. Hierdoor kan je zelf kiezen welke kleur je de trampoline wil geven. De kleurcombinaties zijn lime-groen/donkergrijs of roze/donkergrijs. Wil je na een tijdje een andere kleur? Dan draai je de trampoline rand gewoon om. Zo is er voor elke situatie een passende kleurstelling.

Kortom een betaalbare, leuke en educatieve trampoline. Dat is de Twist Trampoline van Exit.

Lees meer

Gratis verzending

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Springdoek met spel-element
De springmat van de Twist trampolines zijn voorzien van een uniek spel-element. Er is namelijk een spel-patroon geprint op de springmat voor nog meer speelplezier. Hiermee kunnen kinderen eindeloos veel spelletjes verzinnen. De print bestaat uit cijfers met een plus-, min- en deelteken. Zo kunnen kinderen rekenen leren of elkaar opdrachten geven om bepaalde getallen te springen. Zo wordt spelen en leren gecombineerd en kan de Twist trampoline ook gezien worden als een educatieve trampoline.

Kwaliteit
De Twist trampoline is een goede trampoline met een 2 cm dikke vulling over de gehele breedte van de trampoline rand. Deze rand is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal aan beide zijdes. Verder wordt extra veiligheid geboden door de clips in het frame, hierdoor blijft het frame altijd vast zitten als de trampoline bijvoorbeeld wordt verplaatst. Doordat het frame gegalvaniseerd is, is deze beschermt tegen corrosie. De dubbel conische veren zorgen voor een fijne sprong.

Veiligheid
Om veiligheid te garanderen is elke Twist trampoline voorzien van een veiligheidsnet. Dit veiligheidsnet is voorzien van een overlappende, kindvriendelijke en veilige ingang. Tevens zijn de palen van het net omringd door een dikke laag schuim. De Exit Twist trampolines voldoen aan de nieuwe veiligheidsnormen EN71-14 en zijn GS gekeurd. De Twist trampolines zijn getest met een testgewicht van maar liefst 750kg.

 

Exit Twist Trampolines | Informatie