Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Exit

Een Exit trampoline staat voor kwaliteit, veiligheid en plezier. De trampoline rand van een Exit trampoline is maar liefst 3 cm dik over de gehele breedte en heeft een dikke PVC laag. Dit houdt in dat die tegen alle weersomstandigheden bestand is. Tevens geven het zwarte frame en de groene trampoline rand deze trampolines een luxe uitstraling. De Exit trampoline is verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen en ook met een veiligheidsnet, ze bieden u dus een ruime keuze.

Design
De trampolines van Exit zijn echte kwaliteitstrampolines die in geen enkele tuin zouden misstaan. Het gegalvaniseerde en gepoedercoate frame geeft de trampoline van Exit een zeer luxe uitstraling. Bij het ontwerp van de Exit trampolines is en nagedacht en aandacht besteed aan de kleinste details, van de stiksels in de trampoline rand tot het ontwerp van het veiligheidsnet.

De trampolines van Exit bieden u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bekijk nu ons complete aanbod.

Lees meer

Gratis verzending

Totaal aantal artikelen 1

Pagina 1 van 1

Kwaliteit
De Exit trampolines zijn allen voorzien van een hoogwaardige groene PVC trampoline rand. Deze rand heeft een dikte van 3 cm over de gehele breedte van de rand. Tevens is de rand breed genoeg om de veren compleet af te dekken. Tevens bevat ieder segment van de rand afwateringsgaten zodat er geen water in de rand blijft zitten. Dankzij de schroefverbindingen in het frame zitten de poten goed bevestigd en staat de trampoline zeer stabiel. Dankzij de dubbele bescherming van poedercoat en galvaniseren is er geen kans op roest aan het framewerk.

Comfort
Exit heeft extra aandacht besteed aan de veren van de trampoline om zo een optimaal springcomfort te kunnen bieden. Ze hebben hun trampolines laten testen door een groep consumenten, zij hebben dan ook gekozen voor de beste veerlengte. Ook is er aandacht besteed aan de springmat die gemaakt is van het hoogwaardige materiaal van Ten Cate.

Veiligheid
Alle trampoline van Exit voldoen aan de nieuwste veiligheidsnorm EN71-14. De EN71-14 norm is een nieuwe veiligheidsnorm die specifiek in het leven is geroepen voor trampolines en veiligheidsnetten. Tevens wordt iedere trampoline van Exit geleverd met een bijpassend trapje zodat de trampoline eenvoudig te betreden is.

Compleet
Exit heeft een zeer compleet assortiment van trampolines. Ze bieden namelijk ingraaf trampolines die speciaal gemaakt zijn om ingegraven te worden. Hiernaast bieden ze ook trampolines met een veiligheidsnet. Dit veiligheidsnet is gemonteerd aan de binnenkant van de trampoline rand en is voorzien van een speciale Safety Entrance. Dit zorgt ervoor dat kinderen de trampoline eenvoudig kunnen betreden en niet uit de trampoline kunnen vallen. Tevens zorgt de overlap ervoor dat er geen rits in het net zit, dit heeft als voordeel dat de rits dan niet uitscheurt. Wat een veelvoorkomend probleem is bij veiligheidsnetten met een ritssluiting. Alle trampolines worden geleverd met een schoenenzak en een bijpassend trapje, dus u koopt altijd een complete trampoline.

 

Exit Trampolines Trailer