Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Salta Comfort Edition

Salta comfort Edition trampoline met veiligheidsnet is een nieuwe lijn van de Salta trampolines. Deze trampoline lijn richt specifiek op een mooi uiterlijk tegen scherpe prijs maar ook tegen mindere kwaliteit.

Kwaliteiten van de trampoline Salta Comfort Edition met veiligheidsnet

Het staalwerk van elke trampoline afmeting slechts 1.2/1.35mm dik en enkel de poten van de trampoline zijn gepoedercoated. De consequentie die je krijgt bij het verlagen van de staaldikte is dat het maximum gewicht en de garantie ook verlaagd wordt. De beschermrand is 2 cm dik en 29 cm breed waardoor de trampoline veren van deze trampoline wel bedekt worden. De trampoline rand is enkel aan de bovenkant voorzien van PVC en aan de onderkant voorzien van PE materiaal dat slechts een dikte heeft van 110g PE. De trampoline rand is ook voorzien van een gele binnenrand die ervoor zorgt dat de springer wel precies ziet van waar het einde van de trampoline is.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 8

Pagina 1 van 1

Veiligheidsnet van de Salta Comfort Edition

Het uiterlijk van de Salta Comfort Edition trampoline ziet er zeker goed en is netjes afgewerkt waardoor je voor de prijs/kwaliteit verhouding wel een scherpe prijs betaald. Het veiligheidsnet beschikt over een ijzeren fiberglas ring zodat de ronding behouden wordt. De palen van het Salta comfort edition trampoline zijn enkel voorzien van PE schuim en dit schuim wordt niet extra beschermd waardoor slijtage sneller komt als het nog extra beschermd wordt door een PVC sleeve.