Doorzoek site
0 item(s) - € 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

Salta Excellent Ground | Ingraaf Trampoline van Salta

Nieuw van Salta, de Salta Excellent Ground trampolines. Met deze lijn introduceert Salta een speciale trampoline welke speciaal bedoeld is om ingegraven te worden. Deze Salta Excellent Ground trampolines hebben, net als de Premium Black Edition trampolines, een prachtig design en zijn gemaakt van hoge kwaliteit.

Salta Excellent Ground trampolines
Deze ingraaf trampolines hebben een aantal kenmerken welke hem speciaal maken. De trampolines zijn gemaakt om ingegraven te worden, dit wil zeggen dat het frame zo gebouwd is dat deze enkel boven een gat gezet hoeft te worden en men niet de gehele poten van een trampoline in moet graven. Het frame van de trampoline is gegalvaniseerd en de trampoline rand is voorzien van luchtgaten om de lucht de mogelijkheid te geven om zich te verplaatsen wanneer er gesprongen wordt op de trampoline. De Salta Excellent Ground trampolines zijn verkrijgbaar in een ronde of rechthoekige vorm.

Kortom een ideale trampoline om eenvoudig in te graven, en dat in alle denkbare afmetingen, dat is de Excellent Ground trampoline van Salta.

Gratis verzending

9 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren


Kwaliteit
De Salta Excellent Ground trampolines zijn gemaakt van goede materialen waardoor hij een goede kwaliteit heeft. Deze is vergelijkbaar met de gewone Salta trampolines. Het frame is dubbel gegalvaniseerd, wat een goede bescherming biedt tegen corrosie. De trampoline rand is anders ten opzichte van gewone trampolines, hij is namelijk voorzien van luchtgaten en wordt in de grond verankerd. Dit zorgt voor een strak uiterlijk en tevens voor een goede veiligheid. De conische Gold Coloured Springs zijn zeer sterk en zullen dankzij hun dubbel conische vorm niet snel uitrekken.

Veiligheid
De Excellent trampolines van Salta zijn voorzien van een 20mm dikke trampoline rand. Deze is dik genoeg om een sprong op de rand op te vangen. De rand is gemaakt van 0.55 mm PVC, wat de duurzaamheid ten goede komt. Aangezien de skirt van de rand doorloopt tot aan de grond kunnen kinderen niet onder de trampoline kruipen. De rand is extra breed zodat kinderen niet snel bij de veren kunnen komen. Tevens zijn alle trampolines van Salta voorzien van het laatste TÜV/GS keurmerk.

Groot aanbod
Het aanbod en de keuze uit de verschillende Salta Excellent Ground trampolines is zeer groot. Er zijn namelijk modellen in alle denkbare diameters, tevens zijn er twee verschillende rechthoekige modellen. Hierdoor vindt u altijd de perfecte trampoline.