Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Salta First Class trampoline

Salta First Class trampoline is het nieuwste model trampoline van het merk Salta. Deze trampolines zijn voorzien van een uniek veiligheidsnet en worden geleverd inclusief een bijpassend trapje. 

Trampoline rand van hoge kwaliteit
De Salta First Class trampoline rand heeft een prachtige kleur groen en is gemaakt van 0,76mm pvc aan beide zijden. Doordat de rand van deze First Class trampoline 3 cm dik is geeft het goede bescherming voor de springer. De rand is zeer breedt waardoor het de veren van de trampoline goed bedekt. De 20 cm lange skirt geeft deze trampoline een unieke uitstraling en zorgt ervoor dat het altijd een prachtig speelobject is wat in uw tuin staat.    

Uniek veiligheidsnet
Het veiligheidsnet van deze First Class Salta trampoline is speciaal ontworpen en geeft deze trampoline een uniek uiterlijk. De palen van het veiligheidsnet worden op een gemakkelijke manier bevestigd waardoor het zeer snel en gemakkelijk geplaatst kan worden. Het betreden van deze trampoline kan doormiddel van de rits en de sleeves van het veiligheidsnet zijn gemaakt van 0,35mm pvc waardoor het extra beschermd is tegen UV straling.

Gratis trampoline trapje 
Bij de first class trampoline wordt gratis een bijpassend trapje bijgeleverd waardoor elk kind deze trampoline kan betreden. De bijgeleverde trap is gemaakt van hoge kwaliteit en past perfect bij deze salta trampoline met veiligheidsnet.  

Lees meer

Gratis verzending

Totaal aantal artikelen 10

Pagina 1 van 1