Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Salta Premium Black Edition

Nieuw van Salta, de Salta Premium Black Edition trampolines. Met deze trampoline lijn introduceert Salta een unieke en speciale editie van de Salta trampolines. Deze Premium Black Edition trampolines hebben een prachtig design en zijn van hoge kwaliteit.

Salta Premium Black Edition
De nieuwe en exclusieve trampoline lijn van de Salta trampolines, dat is de Salta Premium Black Edition. Deze high-class trampoline heeft een aantal specifieke kenmerken die hem een unieke uitstraling geven. Deze kenmerken zijn het zwarte gepoedercoate frame, de antraciet trampoline rand en het prachtig vormgegeven veiligheidsnet. De Salta Premium Black Edition trampolines zijn verkrijgbaar in een ronde of rechthoekige vorm.

Kortom een unieke en prachtig vormgegeven trampoline van hoge kwaliteit, dat is de Premium Black Edition van Salta.

Lees meer

Gratis verzending

Totaal aantal artikelen 11

Pagina 1 van 1

Prachtig design
Het dikke stalen frame is corrosie bestendig gemaakt dankzij het gegalvaniseerde staal en het poeder coaten. Dit geeft het frame een dubbele bescherming tegen corrosie. De fiberglas topring in het veiligheidsnet zorgt ervoor dat het net strak blijft staan en dit geeft hem een elegant uiterlijk. Het veiligheidsnet is gemaakt van fijnmazig materiaal en wordt strak gehouden op de trampoline rand. Doordat het net aan de buitenkant gemonteerd zit hebben kinderen meer ruimte op de trampoline.

Kwaliteit
De Premium Black Edition trampolines van Salta zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit. De trampoline rand heeft een 20 tot 25mm dikke EPE vulling en is aan de boven- en onderzijde bedekt met antraciet gekleurd PVC materiaal. Dit zorgt voor een duurzame trampoline rand. Tevens zijn de Conical Gold Coloured Springs zeer sterk en zullen ze dankzij kun dubbel conische vorm niet snel uitrekken. Tevens zorgen ze voor een fijne sprong op de Salta trampoline.

Veiligheid
Om de Premium Black Edition trampolines zo veilig mogelijk te maken zijn al deze trampolines voorzien van een veiligheidsnet. Ook is er rekening gehouden met de trampoline randen, deze zijn extra breed gemaakt zodat ze de veren en het staalwerk geheel bedekken. Tevens zijn alle Salta trampolines TÜV gekeurd.

Salta Premium Black Edition Trampoline Trailer