Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Salta Royal Baseground

Salta Royal Baseground trampoline is een ingraaf trampoline dat met het frame gelijk de grond in gegraven wordt. De rand van de trampoline ligt hierdoor op het gras en is dus gelijk met het maaiveld. De ingraaf trampoline is voorzien van een uniek gepatenteerde systeem(APS)

Ingraaf trampoline met nieuwe ontwikkelingen

Salta Royal Baseground is een ingraaf trampoline dat met het frame volledig gelijk de grond ingegraven kan worden. De trampoline rand ligt op het gras waardoor het gelijk met het maaiveld is om zo optimaal gebruikt te maken van het speciaal ontwikkelde "Air Performance Systeem" (patent pending). De trampoline rand van deze trampoline is zeer breed en beschermd hierdoor de 21 cm zeer goed.

Salta Air Performance Systeem (patent pending)

Het nieuwe ontwikkelde Air Performance Systeem zorgt ervoor dat er stuk ruimte tussen de grond en het randkussen zit waardoor de lucht goed weg kan tijdens het springen. Door deze ruimte te creëren zit het frame van de trampoline gelijk met de grond en de rand bevindt zich gelijk met het maaiveld om zo ook een goed springcomfort te creëren mede door de lange 21 cm veren. De ruimte die gecreëerd die hierdoor gecreëerd wordt is extra beschermd door een lange skirt waardoor de kinderen niet de voeten onder het randkussen kunnen krijgen.

Lees meer

Gratis verzending

Totaal aantal artikelen 5

Pagina 1 van 1

Verschillende uitvoeringen leverbaar

De Salta Baseground ingraaf trampoline is leverbaar in verschillende ronde trampolines. De kleinste versie heeft een afmeting van 251 cm en de grootste versie is 427 cm. Mocht u volledige veiligheid willen bij deze ingraaf versie van het merk Salta dan zijn hierbij ook gepaste veiligheidsnetten beschikbaar waardoor u volledige veiligheid creëert voor uw kinderen. Kortom een goede ingraaf trampoline dat enkel een klein deel boven de grond uitsteekt maar toch een goed springcomfort geeft.