Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Capital Play/Primus Half Veiligheidsnet 305 cm

Capital Play/Primus Half Veiligheidsnet 305 cm
  • Geschikt voor de Capital Play 305 en Primus 300
Uniek en nieuw half veiligheidsnet waardoor u slechts 1 deel van de trampoline kunt afdekken en niet een compleet veiligheidsnet hoeft te plaatsen

Beschikbaarheid: In voorraad

Verzendkosten: € 0,00

Levertijd: 1-3 werkdagen

 150 incl. BTW

Gratis Verzending

OF

Product informatie

Uniek in de trampoline wereld is dat er voor een ingraaf trampoline zoals deze van Capital play een half veiligheidsnet beschikbaar is waardoor je alleen een specifieke ruimte van de tuin bedekt. Dit verhoogd het veiligheidsniveau en behoudt de mooie uitstraling van de ingraaf trampoline. Tevens is dit de uitkomst voor mensen die wel een ingraaf trampoline willen maar een kleine beperkte ruimte hebben.

Volledige bescherming is niet altijd nodig

Met dit halve veiligheidsnet kun je een zelf een bepaald gedeelte van de trampoline afdekken. De installatie van dit veiligheidsnet is zeer eenvoudig en staat binnen 10 minuten klaar voor gebruik

Meerdere posities

Meerdere posities mogelijk

Het veiligheidsnet is in vele verschillende posities te gebruiken omdat er in de trampoline rand verschillende gaten zitten. Deze optie is dus ideaal als men slechts een bepaald gedeelte wil afschermen en niet de gehele ingraaf trampoline.

Materiaal veiligheidsnet

Materiaal veiligheidsnet

Dit veiligheidsnet is gemaakt van Ultra UV bestendig polyurethaanmateriaal. Dit houdt in dat het veiligheidsnet niet scheurt, niet vervaagt in het zonlicht of gaat rotten in de winter. Hoogst mogelijk kwaliteit gewaarborgd.

Sterke veiligheidsnet palen

Sterke veiligheidsnet palen

De 35mm veiligheidspalen zijn gemaakt van zwaar gegalvaniseerd staal en deze zullen dus niet roesten of buigen. Elke veiligheidspaal wordt nog eens extra beschermd door hoog geconcentreerd dik EPE schuim wat elke val tegen de paal goed op kan vangen.

Extra informatie

Videos
Reviews
Plaats een review

Schrijf uw eigen review

U reviewt: Capital Play/Primus Half Veiligheidsnet 305 cm

Hoe waardeert u dit product? *

Product
Verpakking
Levertijd