Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Capital Play/Primus Half Veiligheidsnet 305 x 183 cm

Capital Play/Primus Half Veiligheidsnet 305 x 183 cm
  • Geschikt voor de Capital Play 305x183 en Primus 300x180
Half veiligheidsnet Capital Play 305 x 183 cm is een ideaal veiligheidsnet om slechts 1 deel van de trampoline af te dekken en hierdoor zoveel mogelijk speelruimte behoudt

Beschikbaarheid: In voorraad

Verzendkosten: € 0,00

Levertijd: 1-3 werkdagen

 150 incl. BTW

Gratis Verzending

OF

Product informatie

Half veiligheidsnet 305 x 183 is een ideaal veiligheidsnet dat alleen geschikt is voor een rechthoekige Capital Play ingraaf trampoline en de Flat To The Ground rechthoekige trampoline 300x180 cm. Waarom zou een volledig ingegraven trampoline nu ook een volledig veiligheidsnet moeten hebben terwijl dit ook met dit veiligheidsnet slechts een gedeelte beschermd hoeft te zijn.

Meerdere posities mogelijk

Meerdere posities mogelijk

Dit veiligheidsnet beschikt over 4 palen waardoor je eenvoudig een gedeelte van de trampoline kunt beschermen. Dit is speciaal ontwikkeld om zo slechts een bepaald gedeelte te beschermen. Het voordeel is dat u zelf kunt kiezen of u dit halve veiligheidsnet plaatst aan lange of korte zijde van de rechthoekige trampoline ingraaf trampoline.

Materiaal veiligheidsnet

Materiaal veiligheidsnet

Het net van dit veiligheidsnet is gemaakt van polyurethaanmateriaal, dit heeft als grote voordelen dat het niet vervaagd in de zon door UV-straling, dat het perfecte bescherming biedt tegen strenge winters en dat het tevens geen scheurvorming kan creëren. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een veilig en zeer sterk veiligheidsnet.

Sterke veiligheidsnet palen

Sterke veiligheidsnet palen

De palen van het veiligheidsnet zijn gemaakt van zwaar gegalvaniseerd staal waardoor het niet kan roesten. Elke veiligheidsnet paal heeft een diameter van 35mm waardoor het zeer sterk is en niet kan buigen. Elke paal wordt nog eens extra beschermd met dik EPE foam om elke klap goed op te kunnen vangen.

Extra informatie

Videos
Reviews
Plaats een review

Schrijf uw eigen review

U reviewt: Capital Play/Primus Half Veiligheidsnet 305 x 183 cm

Hoe waardeert u dit product? *

Product
Verpakking
Levertijd