Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Capital Play/Primus Half Veiligheidsnet 335 x 244 cm

Capital Play/Primus Half Veiligheidsnet 335 x 244 cm
  • Geschikt voor de Capital Play 335x244 en Primus 330x250
Capital Play Half Veiligheidsnet 335 x 244 cm is een prachtig en sterk veiligheidsnet waar je eenvoudig 1 deel van uw trampoline kunt afschermen voor optimale veiligheid en speelplezier

Beschikbaarheid: In voorraad

Verzendkosten: € 0,00

Levertijd: 1-3 werkdagen

 155 incl. BTW

Gratis Verzending

OF

Product informatie

Half veiligheidsnet 335 x 244 is een nieuw ontwikkeld veiligheidsnet waardoor je slechts een bepaald deel van de volledig ingegraven rechthoekige trampoline kunt bedekken. Hierdoor hoef je geen volledig veiligheidsnet aan te schaffen.

Meerdere posities mogelijk

Meerdere posities mogelijk

Het voordeel van dit halve veiligheidsnet is dat je op deze manier een bepaald gedeelte van de trampoline kunt bedekken. Vaak beschikt een tuin over 1 gedeelte schutting of bebossing waar extra bescherming nodig is. Dit veiligheidsnet is zowel op de korte zijde of de lange zijde te plaatsen waardoor u zelf de keuze houdt. Een perfect veiligheidsnet voor de iets wat kleinere tuinen.

Materiaal veiligheidsnet

Materiaal veiligheidsnet

Het net van dit veiligheidsnet bestaat uit een zeer sterk UV beschermend materiaal dat polyurethaanmateriaal heet. Dit net heeft als voordelen dat het niet vervaagd door UV-straling van de zon of dat het niet zal rotten in een zware winter. Tevens is het materiaal zo sterk dat het geen scheurvorming kan creëren.

Sterke veiligheidsnet palen

Sterke veiligheidsnet palen

De palen van dit veiligheidsnet hebben een diameter van 35mm en zijn dus zeer sterk en haast onbuigbaar geworden. De palen zijn gemaakt van zwaar gegalvaniseerd staal waardoor het niet zal roesten. Tevens worden de palen van het veiligheidsnet nog eens extra voorzien van dik EPE schuim

Extra informatie

Videos
Reviews
Plaats een review

Schrijf uw eigen review

U reviewt: Capital Play/Primus Half Veiligheidsnet 335 x 244 cm

Hoe waardeert u dit product? *

Product
Verpakking
Levertijd