Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Capital Play/Primus Half Veiligheidsnet 366 cm

Capital Play/Primus Half Veiligheidsnet 366 cm
  • Geschikt voor de Capital Play 366 en Primus 360
Half veiligheidsnet dat geschikt is voor de ingraaf trampoline Capital Play 366 cm en de Flat To The Ground Primus trampoline 360

Beschikbaarheid: In voorraad

Verzendkosten: € 0,00

Levertijd: 1-3 werkdagen

 155 incl. BTW

Gratis Verzending

OF

Product informatie

Capital Play Half veiligheidsnet 366 is een uniek en handig veiligheidsnet dat enkel geschikt is voor de Capital Play ingraaf trampolines. Dit veiligheidsnet bestaat namelijk slechts uit 5 palen i.p.v. 10 waardoor dit als een half veiligheidsnet gebruikt kan worden.

Meerdere posities mogelijk

Meerdere posities mogelijk

Het voordeel van dit halve veiligheidsnet is dat je enkel het gebied hoeft te beschermen waar bijvoorbeeld een heg of een muur zich bevindt en niet dus de gehele ingraaf trampoline. Deze functie is natuurlijk ideaal voor mensen met een wat kleinere tuin waar wel dus volledige veiligheid geboden kan worden. Het veiligheidsnet is dus op verschillende posities zelf neer te zetten.

Materiaal veiligheidsnet

Materiaal veiligheidsnet

Het net van dit veiligheidsnet is gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit genaamd polyurethaanmateriaal. Dit heeft als voordelen dat het net niet vervaagd in de zon door UV straling, het niet zal rotten in zware winters of dat er scheurvorming zal optreden.

Sterke veiligheidsnet palen

Sterke veiligheidsnet palen

De palen van het veiligheidsnet zijn extreem stevig wegens het een zeer grote diameter hebben van 35mm en gemaakt zijn van zwaar gegalvaniseerd staal. Dit staal zal niet roesten of buigen door zijn extreme dikte. Deze dikte dient natuurlijk ook goed beschermd te worden en dat gebeurt door middel van zeer dik EPE schuim dat zich al om de paal bevindt

Extra informatie

Reviews
Plaats een review

Schrijf uw eigen review

U reviewt: Capital Play/Primus Half Veiligheidsnet 366 cm

Hoe waardeert u dit product? *

Verpakking
Levertijd
Product