Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Capital Play/Primus Half Veiligheidsnet 427 x 305 cm

Capital Play/Primus Half Veiligheidsnet 427 x 305 cm
  • Geschikt voor de Capital Play 427x305 en Primus 430x300
Half rechthoekig veiligheidsnet 427 x 305 cm, een ideaal veiligheidsnet om slechts een klein gedeelte van de trampoline te beschermen. Optimaal springplezier en veiligheid

Beschikbaarheid: In voorraad

Verzendkosten: € 0,00

Levertijd: 1-3 werkdagen

 160 incl. BTW

Gratis Verzending

OF

Product informatie

Half veiligheidsnet 427 x 305 cm Capital Play is een zeer eenvoudig veiligheidsnet dat binnen 10 minuten gereed is voor gebruik. Het veiligheidsnet is gemaakt van hoogwaardige materialen om zo een hoge veiligheid te bieden.

Meerdere posities mogelijk

Meerdere posities mogelijk

Het halve veiligheidsnet bestaat uit 4 sterke palen en een stevig en sterk veiligheidsnet. Dit veiligheidsnet is uniek wegens het gebruikt kan worden op zowel de lange zijde of op de korte zijde van de volledig ingegraven rechthoekige trampoline van Capital Play. Hierdoor is het dus mogelijk op een bepaald gedeelte van de tuin te beschermen en de rest vrij te laten.

Sterke veiligheidsnet palen

Sterke veiligheidsnet palen

Het veiligheidsnet is gemaakt van een zeer sterk UV-beschermend materiaal genaamd polyurethaanmateriaal. Dit materiaal heeft als eigenschap dat het niet vervaagd in de zon door Uv-straling, dat het materiaal niet zal rotten in zware winters en dat het geen scheurvorming kan creëren.

Materiaal veiligheidsnet

Materiaal veiligheidsnet

De palen van het veiligheidsnet zijn gemaakt van zeer sterk gegalvaniseerd staalwerk waardoor het niet kan roesten. De palen hebben een diameter van 35mm en hebben hierdoor weinig tot geen kans van buigen. De sterke en dikke palen worden nog eens extra beschermd door dik EPE schuim waardoor een klap goed opgevangen kan worden.

Extra informatie

Reviews
Plaats een review

Schrijf uw eigen review

U reviewt: Capital Play/Primus Half Veiligheidsnet 427 x 305 cm

Hoe waardeert u dit product? *

Product
Verpakking
Levertijd