Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Capital Play/Primus Veiligheidsnet 305 x 183 cm

Capital Play/Primus Veiligheidsnet 305 x 183 cm
  • Geschikt voor de Capital Play 305x183 en Primus 300x180
Compleet rechthoekig veiligheidsnet Capital Play 305 x 183 cm, eenvoudig te plaatsen en gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteitsmaterialen. Ook geschikt voor de Flat To The Ground Trampoline 305x183 cm

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Opgeven voor een melding wanneer dit product weer in voorraad is

* Verplichte velden

 240 incl. BTW

Gratis Verzending

Product informatie

Compleet veiligheidsnet 305 x 183 capital play is een speciaal ontworpen veiligheidsnet dat alleen geschikt is voor de In-Ground rechthoekige trampoline van het merk Capital play en de Flat To The Ground Primus trampoline 300x180 cm

Sterke veiligheidsnet palen

Sterke veiligheidsnet palen

Dit veiligheidsnet bestaat uit 8 palen die een dikte hebben van 35mm en nog eens extra beschermd worden door dik EPE. Hierdoor kunnen klappen goed opgevangen worden en is het haast onmogelijk om de buis te laten knikken. Kortom zeer hoge kwaliteit dus.

Materiaal veiligheidsnet

Materiaal veiligheidsnet

Het veiligheidsnet is gemaakt van zeer sterk UV beschermend materiaal genaamd: polyurethaanmateriaal. De eigenschappen van dit materiaal is dat het niet vervaagd tijdens langdurig blootstelling aan UV straling en het is zeer sterk tegen sterke winters zodat het materiaal niet zal gaan rotten.

Lange ritssluiting

Lange ritssluiting

De rits van het veiligheidsnet is speciaal langer gemaakt zodat niet alleen kinderen gemakkelijk de trampoline kunnen betreden maar ook ouders. Het voordeel van dit veiligheidsnet is ook dat je zelf kunt zien waar je de rits wilt plaatsen. De afstand tussen de palen is even lang waardoor je de rist aan elke kan kunt plaatsen zowel de lange zijde of de korte zijde.

Extra informatie

Videos
Reviews
Plaats een review

Schrijf uw eigen review

U reviewt: Capital Play/Primus Veiligheidsnet 305 x 183 cm

Hoe waardeert u dit product? *

Product
Verpakking
Levertijd