Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Capital Play/Primus Veiligheidsnet 335 x 244 cm

Capital Play/Primus Veiligheidsnet 335 x 244 cm
  • Geschikt voor de Capital Play 335 x 244 en Primus 330x250
Compleet rechthoekig trampoline veiligheidsnet voor de ingraaf trampoline Capital Play 335 x 244 en de Flat To The Ground Primus trampoline 330x250, uniek veiligheidsnet en gemaakt van de hoogste kwaliteitsmaterialen!

Beschikbaarheid: In voorraad

Verzendkosten: € 0,00

Levertijd: 1-3 werkdagen

 245 incl. BTW

Gratis Verzending

OF

Product informatie

Rechthoekig veiligheidsnet 335 x 244 is een uniek en compleet veiligheidsnet dat enkel zal passen op een ingraaf trampoline Capital Play met de afmeting van 335 x 244 en een Flat To The Ground Primus trampoline 330x250. Het veiligheidsnet is gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteitsmaterialen om zo een lange levensduur te garanderen.

Lange ritssluiting

Lange ritssluiting

De ingang van het veiligheidsnet is door u zelf te bepalen. De rist kan namelijk aan de korte of lange kant van het veiligheidsnet geplaatst worden. Dit komt doordat de afstanden van het net en de afstand van de palen allemaal gelijk zijn en hierdoor dus universeel en eenvoudig te plaatsen is. Het veiligheidsnet is voorzien van een lange rist waardoor het ook voor wat langere mensen eenvoudig is om in en uit te stappen.

Sterke veiligheidsnet palen

Sterke veiligheidsnet palen

De palen van dit veiligheidsnet zijn gemaakt van zwaar gegalvaniseerd frame dat ook nog eens een dikte heeft van 35mm. De palen worden daarnaast nog extra beschermd door dik EPE schuim voor volledige veiligheid.

Materiaal veiligheidsnet

Materiaal veiligheidsnet

Het net van dit veiligheidsnet is gemaakt van polyurethaanmateriaal. De eigenschappen van dit materiaal is dat het zeer UV bestendig is, niet zal rotten door zware winters of zal vervagen in de zon. Kortom een super sterk veiligheidsnet dat jarenlang mee zal gaan ongeacht het weer

Extra informatie

Videos
Reviews
Plaats een review

Schrijf uw eigen review

U reviewt: Capital Play/Primus Veiligheidsnet 335 x 244 cm

Hoe waardeert u dit product? *

Product
Verpakking
Levertijd