Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Trampoline winter tips

Trampoline beschermen in de winter

Weet u absoluut niet wat u moet doen met de trampoline in de wintermaanden?

Lees dan nu onze winter tips voor trampolines. Deze tips zorgen ervoor dat u langer van uw trampoline kunt genieten en de kinderen langer speelplezier zullen hebben.

Help uw trampoline de winter door

Een trampoline is een prachtig speeltoestel dat het hele jaar buiten kan staan. Onze trampolines zijn namelijk bestendig tegen alle weertypes. Echter wilt u de levensduur van uw trampoline verlengen? Dan raden wij u aan de trampoline te demonteren en 's winters op te bergen. In de winter zal er toch al minder gesprongen worden en de trampoline zal veel langer mee gaan. Tevens hebben de kinderen in de lente weer een nieuwtje als de trampoline op wordt gezet.

Bij vorst mag er al zeker niet gesprongen worden op de trampoline. Het is zeer slecht voor de veren en springmat als ze opeens moeten uitrekken als ze bevroren zijn. De kans op scheuren in de springmat is dan ook zeer groot.

Onze trampolines zijn over het algemeen eenvoudig uit elkaar te halen, hierdoor is het mogelijk om met een kleine moeite de levensduur van een trampoline flink te verlengen.

Winter afdekhoes voor trampolines

Als de trampoline om bepaalde redenen niet gedemonteerd kan worden raden wij u aan de trampoline af te dekken met een winter afdekhoes. Dit geldt bijvoorbeeld voor ingegraven trampolines, het is aardig wat werk om de trampoline weer helemaal uit de grond te halen en u blijft zitten met een groot gat in uw tuin.

Een winter afdekhoes is een dikke hoes gemaakt van PVC materiaal. Dit materiaal is goed bestendig tegen vorst en sneeuw en zal uw trampoline dan ook goed beschermen tegen alle weersomstandigheden. In het midden zit een stukje gaas voor de afwatering zodat bijvoorbeeld regenwater niet op uw trampoline zal blijven liggen maar door de hoes en mat zal lekken. Ook is het mogelijk een grote bal, bijvoorbeeld een skippybal, in het midden van de trampoline onder de hoes te leggen. Hierdoor blijft er nooit water op uw trampoline liggen en zal de trampoline droog zijn als de kinderen weer willen springen.

Wij hebben een breed assortiment van winter afdekhoezen voor trampolines. Er zijn hoezen voor alle maten verkrijgbaar. Bekijk nu ons complete assortiment van afdekhoezen:

Waar moet ik op letten bij het opbergen van mijn trampoline?

Indien u van plan bent uw trampoline op te bergen hebben wij een aantal tips voor u:
1. Maak de trampoline rand goed schoon met bijvoorbeeld groene zeep.
2. Zorg ervoor dat de trampoline helemaal droog is voor u hem opbergt.
3. Leg de trampoline op een droge plaats waar geen muizen of ander ongedierte komt.