Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Trampoline accessoires

U heeft een trampoline en zoekt accessoires. Op onze website kunt u een aantal accessoires vinden voor op uw website. Enkele voorbeelden:
- Een afdekhoes. Met een hoes blijft uw trampoline 24 uur per dag, in elk weertype beschermd en gaat hij langer mee. Dit artikel is zeker een aanrader als uw trampoline altijd buiten staat.
- Een trapje. Als u uw trampoline niet ingraaft, dan raden wij u aan er een trapje bij te kopen. Zo kan uw kind er gemakkelijk op en af komen en dat verkleint de kans op ongelukken.
- Een tent. Als uw kind liever wil spelen dan springen op uw trampoline, kunt u er beter een tent bij kopen. Het voordeel si dat uw kind dan ook in de regen buiten kan spelen. Met een trampolinetenst maakt u een stoere hut van uw trampoline.
- Een verankeringsset. Een verankeringset voorkomt dat een trampoline kan kantelen of ij een sterke windvlaag wegwaait. Met een verankeringsset zet u uw trampoline goed stevig vast aan de grond.
- Een trampoline Bounce Board. Deze accessoire komt u in Nederland nog niet zo heel veel tegen. Het is een soort snowboard voor op uw trampoline. U gaat hier met met uw voeten op staan en kunt dan net als op een snowboard of een wakeboard springen. In principe is dit bedoeld voor jongeren en volwassenen met wat meer springervaring. Hiermee kunt u bijvoorbeeld sprongen oefenen die nog niet lukken op het skate- of snowboard.

Ook trampoline accessoires kunt u eenvoudig via onze webshop bestellen. Kijk verder op deze site voor ons aanbod. Al onze producten kunt u eenvoudig online bij ons bestellen. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Magic Circle Trampolines.