Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Tramponline

Uit reacties van onze klanten blijkt dat een trampoline intensief gebruikt wordt. Trampoline springen is er voor het hele gezin, voor jong en oud. Zonder het te beseffen doet u aan sport terwijl u plezier maakt. Het gaat nooit vervelen. Trampoline springen heeft ook een goede invloed op uw fysieke en psychische gezondheid. Het verbetert uw bloedsomloop, u voelt zich fitter en slaapt beter. Kortom, uw stressgevoel verdwijnt en u kunt zich beter concentreren.

Waarop moet u op letten bij aankoop van een trampoline?
Een goede trampoline is in de eerste plaats een veilige trampoline die aan uw behoeften voldoet. Laat u dus goed informeren en weet dat het goedkoopste niet altijd de beste koop is. Enkele tips:
- Het randkussen bepaalt voor een groot deel de veiligheid van de trampoline. Het moet dus voldoende dik zijn en de veren goed bedekken.
- Hoe meer veren, hoe minder belasting per veer.
- Het maximum toegelaten gewicht zegt veel over de kwaliteit van het frame. Hoe zwaarder het frame, hoe minder kans op overbelasting.
- Koop uw trampoline online. Wij hebben diverse modellen en onderdelen op voorraad en zijn gemakkelijk en eenvoudig online te bestellen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Magic Circle Trampolines. Wij hebben een ruime keus aan trampolines en andere speeltoestellen. Kijk verder op deze site voor ons aanbod. Al onze producten kunt u eenvoudig online bij ons bestellen.