e krijgen er regelmatig vraag naar: een goedkope trampoline. Ook wanneer u uw kinderen graag een trampoline gunt, maar hier niet te veel geld aan kwijt wilt zijn, biedt Trampolines.nl u keuze uit de goedkoopste trampolines. We lichten de beste goedkope trampolines uit in dit blog!

Bekijk onze goedkoopste trampolines

Goedkope trampoline kopen

Net als bij zoveel producten, is een goedkope trampoline kopen het gemakkelijks online. U voert uw selectiecriteria in, en sorteert vervolgens alle producten oplopend op prijs om de goedkoopste trampolines te zien. Bij het kiezen van de goedkoopste zijn er nog wel een aantal aandachtspunten.

  • Het formaat van de trampoline: kies geen trampoline waarbij u bij voorbaat al weet dat deze te klein gaat zijn. Het is misschien wel fijn voor de portemonnee om de goedkoopste trampoline te kopen, maar als deze voor uw kind of kinderen als snel te klein is, is het alsnog zonde van het geld. Helemaal met kinderen die nog in de groei zijn, is het verstandig om hier rekening mee te houden en voor een formaat groter te kiezen zodat ze er nog jarenlang plezier van hebben. Bij de trampolines wordt het maximale springgewicht vermeldt. Op deze manier kunt u eenvoudig berekenen of deze trampoline geschikt is voor uw situatie, rekening houdend of er met één of met meerdere kinderen tegelijk op de trampoline wordt gesprongen.Goedkope trampoline | Trampolines.nl
  • Met of zonder net: voor de veiligheid van uw kinderen is een goedkope trampoline met net altijd aan te bevelen. Gezien de goedkope trampolines veelal ook de kleine trampolines zijn, is het springoppervlak van deze trampolines gering. Consequentie is dat kinderen eerder naast de trampoline kunnen springen, en er dus afvallen wanneer de trampoline geen net heeft. En ja, de varianten mét net zijn duurder dan de trampolines zonder net, maar deze kosten staan niet in verhouding tot een eventueel ziekenhuisbezoek na een val van een trampoline.
  • De trampoline vorm: rond, rechthoekig, achthoekig of ovaal. Trampolines zijn er in diverse vormen, ook de goedkope trampolines. Het goedkoopst bent u uit met een ronde trampoline. Op een ronde trampoline springen kinderen sneller naar het midden, dus dit is bij een goedkope, en daarmee kleine trampoline, aan te bevelen. Let er echter wel op of de vorm ook in uw tuin past. Vaak komen de ronde modellen beter tot hun recht op open vlakken, terwijl de rechthoekige varianten zich goed lenen om in een hoek van de tuin te plaatsen.

De beste goedkope trampolines

We hebben hieronder een selectie gemaakt van de beste goedkope trampolines. Hierbij  hebben we niet alleen gekeken naar de prijs, maar ook naar de kwaliteit en veiligheid. Ze zeggen immers vaak: goedkoop is duurkoop, en dat geldt ook voor trampolines wanneer u een trampoline koopt die eigenlijk te klein is en niet de maximale veiligheid biedt.

Meer informatie

Wenst u meer informatie bij een goedkope trampoline kopen of heeft u vragen over een specifiek model? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We voorzien u graag van passend advies in uw zoektocht naar een trampoline die past bij uw wensen en situatie!