Er is steeds meer vraag naar een goedkope trampoline. Kinderen zijn graag actief en een trampoline maakt buitenspelen alleen maar leuker! Uiteraard zit er een prijskaartje aan vast. Voor het kiezen van een goedkope trampoline is het belangrijk om rekening te houden met de criteria die we hier omschrijven. Vervolgens zetten we voor u de beste goedkoopste trampolines op een rijtje.

Bekijk onze goedkoopste trampolines

Goedkope trampoline kopen

Een goedkope trampoline koopt u gemakkelijk online. Door uw selectiecriteria te filteren op prijs krijgt u ons aanbod te zien op volgorde van laag naar hoog geprijsd. Het is belangrijk dat je bij het kiezen van een trampoline let op de volgende criteria:

  • Het formaat van de trampoline: een trampoline is verkrijgbaar in verschillende maten. Het is belangrijk dat een trampoline groot genoeg is, zodat deze lang genoeg mee gaat. Voor kleine kinderen is een kleine trampoline erg geschikt. Het bespaart u in de portemonnee en uw kind zal dolgelukkig zijn. Het nadeel is dat er vaak maar één persoon tegelijk op de trampoline kan en dat kleine kinderen in de groei zijn. Met een aantal jaar zal er dus geen gebruik meer gemaakt worden van deze trampoline. Het is dus verstandig om een formaat groter te kiezen, zodat kinderen nog jarenlang plezier hebben van de trampoline.Goedkope trampoline | Trampolines.nl
  • Met of zonder net: voor de veiligheid van uw kinderen is een goedkope trampoline met veiligheidsnet altijd aan te bevelen. Gezien de goedkope trampolines veelal ook de kleine trampolines zijn, is het springoppervlak van deze trampolines gering. Consequentie is dat kinderen eerder naast de trampoline kunnen springen, dit kan voorkomen worden door een veiligheidsnet. Wilt u met een gerust hart uw kinderen laten spelen? Bekijk dan onze trampolines met net.
  • Het maximale springgewicht: het maximale springgewicht staat vermeld bij alle trampolines. Op deze manier kunt u eenvoudig berekenen of deze trampoline geschikt is voor uw situatie, rekening houdend of er met één of met meerdere kinderen tegelijk op de trampoline wordt gesprongen.
  • De trampoline vorm: rond, rechthoekig, achthoekig of ovaal. Trampolines zijn er in diverse vormen, ook de goedkope trampolines. De ronde trampolines 183 – 213 cm zijn het goedkoopst in haar soort. Deze trampolines zijn geschikt voor kleinere tuinen en nemen minder ruimte in beslag. Vaak komen ronde modellen beter tot hun recht op open vlakken, terwijl de rechthoekig varianten zich goed lenen om in een hoek van de tuin de plaatsen.

De beste goedkope trampolines

Hieronder hebben we een selectie gemaakt van de beste goedkope trampolines. Deze selectie is gebaseerd op prijs, kwaliteit en veiligheid. Iedereen kent het gezegde: goedkoop is duurkoop. Dat geldt uiteraard ook voor trampolines. Daarom is het belangrijk goed naar uw situatie te kijken en de criteria uit deze blog mee te nemen bij het kiezen van een perfecte trampoline!

 

Meer informatie?

Wenst u meer informatie bij een goedkope trampoline kopen of heeft u vragen over een specifiek model? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de trampoline die past bij uw wensen en situatie!