Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Magic Circle Pro

De Magic Circle Pro Trampoline is een trampoline die speciaal ontworpen is, en ontstaan is door “meer dan 15 jaar ervaring” in de “Trampoline Wereld” . Door ons zelf ontwikkelde systeem zijn de Magic Circle Pro Trampolines zeer snel om te bouwen van een trampoline boven de grond, naar een Ingraaf Trampoline. Als u het middenstuk weg haalt, kunt u hem gebruiken als Ingraaf Trampoline. Magic Circle Pro is daarom onderscheidend in zijn constructie. Alle onderdelen van de Magic Circle Pro Trampoline zijn geborgd door middel van “Spring-Buttons” waardoor het frame ondanks het springen op de trampoline goed en stevig in elkaar blijft. Dit geef dus aan dat het een zeer stabiel en sterk frame is, wat jarenlang speelplezier met zich mee brengt. Ook is het frame zwart gepoedercoat om de levensduur van het staal te verlengen en mede omdat dit zeer mooie en luxe uitstraling geeft. Magic Circle Pro Trampolines zijn dus speciaal ontwikkeld voor alle wensen van de klant!

Lees meer

Gratis verzending

Totaal aantal artikelen 54

Pagina 1 van 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kwaliteit Magic Circle Pro Trampoline

Het speciale ontwikkelde frame van de Magic Circle Pro Trampolines is voorzien van dubbel gegalvaniseerd staal met een zwarte poedercoat laag. Deze zwarte gepoedercoate laag is niet alleen voor een zeer luxe uitstraling, maar dit verlengd ook de levensduur van de trampoline omdat dit extra bescherming biedt tegen de weersomstandigheden. De trampoline rand van de Magic Circle Pro Trampolines is voorzien 0.55mm dik PVC en heeft een “EXTRA” 25mm dikke EPE Foam vulling voor optimale bescherming tegen een sprong op de veren. De trampoline rand van de Magic Circle Pro Trampolines valt volledig over de veren heen en is voorzien van een extra strip aan de onderzijde van de rand om te voorkomen dat de trampoline rand gaat opwaaien en omhoog komt als er op gesprongen wordt door de kinderen. De rand zet je door middel van trampoline rand elastieken netjes en strak vast aan het speciaal ontwikkelde frame.

Unieke 2-in-1 Constructie

Door het speciaal ontwikkelde frame van de Magic Circle Pro Trampoline is deze dus eenvoudig om te bouwen van een “Gewone” Trampoline naar een “Ingraaf” Trampoline. Mocht u hem bij de kleine kinderen eerst in de grond willen hebben, en later als ze ouder zijn boven de grond willen hebben is dat zeer snel te realiseren door het speciale frame. Ook het veiligheidsnet van de Magic Circle Pro Trampoline is uniek in zijn soort. Het veiligheidsnet past op de “Gewone” trampoline maar ook op de “Ingraaf” trampoline. Het veiligheidsnet van Magic Circle Pro Trampoline wordt door middel van 2 robuuste stevige klemmen vastgeklemd aan het zwart gepoedercoate frame. De staanders van het veiligheidsnet lopen over de gehele lengte van de poten van de Magic Circle Pro Trampoline waardoor dit veiligheidsnet het stabielste net is.

-    Gewone Trampoline
-    Ingraaf Trampoline
-    Gewone Trampoline met veiligheidsnet
-    Ingraaf Trampoline met veiligheidsnet

Comfort

Bij de Magic Circle Pro Trampolines staan Comfort & Kwaliteit zeer hoog in het vaandel. De Magic Circle Pro Trampoline is dan ook volledig opgebouwd uit meer dan 15 jaren ervaring. De veren van de Magic Circle Pro Trampolines zijn speciaal ontwikkeld. Hierbij is gekeken naar de juiste specificaties van de veren (lengte – diameter – draaddikte). De veren van de Magic Circle Pro Trampolines zijn dan ook allemaal dubbel conisch gewikkeld zodat het uiterste uit de veer gehaald wordt. Door deze speciale samenstelling levert de Magic Circle Pro Trampoline het beste “Springcomfort”.

Veiligheid

Een zeer belangrijk aspect van de Magic Circle Pro Trampoline is veiligheid voor de kinderen die er op springen. Het veiligheidsnet van de Magic Circle Pro Trampoline zit aan de buitenkant van de trampoline gepositioneerd. Dit geeft dus aan dat de maximale ruimte van de Magic Circle Pro trampoline benut kan worden. Het veiligheidsnet van de Magic Circle Pro Trampoline voldoet dan ook aan de allernieuwste normen (EN71-14) en is hierdoor ook heel eenvoudig te monteren. Dankzij de ritssluiting aan de voorzijde is de Magic Circle Trampoline simpel en veilig te betreden.