Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Flat To The Ground trampoline

Flat To The Ground trampoline wordt ook wel ingraaf trampoline genoemd die gelijk met het gras/maaiveld ingegraven kan worden. Het unieke aan een Flat To The Ground trampoline is dat deze trampoline de lucht tijdens het springen op een zeer ingenieuze manier verlaat. Een normale ingraaf trampoline dient 20-30 cm boven het maaiveld uit te komen omdat de lucht anders niet weg kan. Door nieuwe technologieën en ideeën toe te passen aan verschillende ingraaf trampolines verschijnen nu steeds meer ingraaf trampolines die ook gelijk met de grond ingegraven kunnen worden. Hieronder vind je verschillende Flat To The Ground trampolines in verschillende afmetingen die zowel rond als rechthoekig leverbaar zijn,

Lees meer

Totaal aantal artikelen 32

Pagina 1 van 1

Ingraven van een Flat To The Ground trampoline – Jarenlang plezier

Doordat deze ingraaf trampoline volledig met de grond gelijk ingegraven kan worden is het ingraven van deze trampolines nog gemakkelijker wegens je eerst de volledige afmeting van de trampoline 25 cm diep uitgraaft en dan enkel het springmat gebied dieper ingraaft. Hierdoor is het ingraven van een Flat To The Ground trampoline veel simpeler en weet je precies waar je het gat dieper dient in te graven. De kwaliteit van een Flat To The Ground trampoline is een stuk hoger omdat de trampoline niet voor 1 jaar maar voor vele jarenlang wordt ingegraven. De kwaliteit van het randkussen is hiervan zeer belangrijk wegens deze veel te verduren krijg in vergelijking met het staal of de veren.

 

Klapperend randkussen bij een volledig ingegraven trampoline?

Het meest voorkomende probleem dat je bij een volledig ingegraven trampoline had is dat het randkussen zeer hard ging flapperen dus veel geluid maakte. Een Flat To The Ground trampoline zoals de Capital Play ingraaf trampoline is zeer uniek wegens het een gepatenteerd randkussen heeft die de lucht door de rand laat gaan tijdens het springen. Hierdoor Deze unieke trampoline rand vind je dus enkel bij het merk Capital Play en heeft een optimale luchtverplaatsing waardoor springen op deze trampoline als een genot wordt ervaren.