Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Akrobat

Akrobat is een trampoline merk dat al sinds 2003 actief is in de trampoline wereld. Het merk produceert zijn volledige trampoline lijn in Europa en beschikt over een zeer groot eigen ontwikkelingsteam en eigen productie waardoor er zeer hoogwaardige trampolines gemaakt kunnen worden die voor de volle 100% in Europa worden geproduceerd. Akrobat trampolines zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen. Ze willen voldoen aan uw dagelijkse behoefte van fysieke recreatie en geestelijke ontspanning.

Akrobat trampolines willen bijdragen aan de algemene ontwikkeling van onze kinderen en de gezondheid van volwassenen versterken. Akrobat willen u kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid en de beste service bieden voor al hun trampolines

Lees meer

Gratis verzending

Totaal aantal artikelen 9

Pagina 1 van 1

Primus trampoline – De nieuwste Flat to the ground trampoline met optimale luchtverplaatsing

Akrobat heeft een zeer diverse trampoline lijn biedt ook Flat to the ground trampolines genaamd Primus. Deze Flat to the ground trampoline zijn voorzien van een eigen gemaakte springmat genaamd Akrovent. Deze springmat is niet zoals een normale springmat gewoven maar bestaat uit 1 stuk materiaal waardoor als er toch een gaatje in de trampoline springmat zou komen dat het hierdoor niet verder zal uit scheuren. De combinatie van alle materialen die gebruikt wordt zorgt ervoor dat deze trampoline zowel voor beginners, topsporters en revalidatietherapie gebruikt kan worden. Deze ingraaf trampoline is niet alleen gemaakt van zeer hoogwaardige materialen maar is ook geschikt voor openbaar en/of publiekelijk gebruik. Dit houdt in dat deze trampoline geschikt is voor speeltuinen, campings, restaurants en voldoet het aan alle regels volgens de EN1176. Kortom een hoogwaardige Flat to the ground trampoline die zowel voor recreatief als privé gebruikt en tevens een zeer concurrerende prijs heeft.

 

Gallus trampoline – De beste trampoline voor openbaar gebruikt zoals speeltuinen, campings, restaurants

De Gallus trampoline is een ronde trampoline dat de beste oplossing is voor speeltuinen, campings of restaurants. Deze trampoline met veiligheidsnet is zo innovatief en veilig ontworpen dat dit haast genoemd kan worden als een antivandalisme trampoline met veiligheidsnet. Door de jaren heen is elk detail van de trampoline bekeken, onderzocht en constant verbeterd totdat ze nu veiligste trampoline konden maken met de beste trampoline materialen. De Gallus trampoline met veiligheidsnet biedt niet enkel de beste veiligheid maar zal de springer ook een zeer goede springervaring bieden wegens de trampoline veren een speciaal dubbel conisch design hebben waardoor het een zeer goede sprong geeft en hierdoor ook veel gewicht kan hebben. De veren zijn ook nog eens speciaal thermisch verzinkt en zo zijn ze bestand is tegen alle weersomstandigheden.