Doorzoek site
0 item(s) - € 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

Trampoline kopen

Een trampoline kopen voor in de tuin is altijd een groot succes. Een trampoline staat garant voor uren speelplezier en is daarnaast ook nog eens gezond. Bij Trampolines.nl vind je trampolines in veel verschillende soorten, maten en kleuren.

 

 

 

Welke trampoline kopen?

Welke trampoline kopen is vaak de eerste vraag die ontstaat. Gaat uw voorkeur uit naar een rechthoekige trampoline, of liever een ronde trampoline? Zowel rechthoekige- als ronde trampolines vindt u bij Trampolines.nl in diverse afmetingen en kleuren waardoor er altijd een geschikte trampolines is. Onze tip is dat je op een ronde trampoline makkelijker naar het midden van de trampoline springt, waardoor deze veiliger is dan de rechthoekige trampoline. Heeft u daarnaast op het gebied van veiligheid de voorkeur voor een ingraaf trampoline waarbij het hoogteverschil tussen de trampoline en de grond laag is, of liever een trampoline met veiligheidsnet waarbij van de trampoline vallen onmogelijk is? Afhankelijk van de vorm en de veiligheid die een trampoline moet geven, kunt u met deze gegevens al een trampoline kiezen die past bij uw wensen.

Een kleine of grote trampoline kopen?

Naast de vorm en veiligheid, is de afmeting van de trampoline van belang bij een trampoline kopen. Welke afmeting de trampoline moet hebben is natuurlijk afhankelijk van de beschikbare ruimte. Kunt u een grote ronde trampoline plaatsen, of komt een kleine rechthoekige trampoline beter uit? Hoeveel kinderen moeten er tegelijkertijd op kunnen springen? Lees om deze vragen te beantwoorden onze handige checklist met tips voor een trampoline kopen. Zo kun je goed geïnformeerd het trampoline assortiment bekijken en de perfecte keuze maken!

Meer informatie

Wilt u graag een trampoline kopen maar komt u er nog niet helemaal uit? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Mail uw vraag naar info@trampolines.nl of bel direct naar 074-349 46 50. Dan voorzien we u van passend advies in uw zoektocht naar de perfecte trampoline!