Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Trampoline kopen? - Bekijk alle trampolines die je bij ons kan kopen!

Een trampoline kopen voor in de tuin is altijd een groot succes. Een trampoline staat garant voor uren speelplezier en is daarnaast ook nog eens gezond. Bij Trampolines.nl vind je trampolines in veel verschillende soorten, maten en kleuren.

 

 

Welke trampoline kopen?

Welke trampoline kopen is vaak de eerste vraag die ontstaat. Gaat uw voorkeur uit naar een rechthoekige trampoline, of liever een ronde trampoline? Zowel rechthoekige- als ronde trampolines vindt u bij Trampolines.nl in diverse afmetingen en kleuren waardoor er altijd een geschikte trampolines is. Onze tip is dat je op een ronde trampoline makkelijker naar het midden van de trampoline springt, waardoor deze veiliger is dan de rechthoekige trampoline. Heeft u daarnaast op het gebied van veiligheid de voorkeur voor een ingraaf trampoline waarbij het hoogteverschil tussen de trampoline en de grond laag is, of liever een trampoline met veiligheidsnet waarbij van de trampoline vallen onmogelijk is? Afhankelijk van de vorm en de veiligheid die een trampoline moet geven, kunt u met deze gegevens al een trampoline kiezen die past bij uw wensen.

Een kleine of grote trampoline kopen?

Naast de vorm en veiligheid, is de afmeting van de trampoline van belang bij een trampoline kopen. Welke afmeting de trampoline moet hebben is natuurlijk afhankelijk van de beschikbare ruimte. Kunt u een grote ronde trampoline plaatsen, of komt een kleine rechthoekige trampoline beter uit? Hoeveel kinderen moeten er tegelijkertijd op kunnen springen? Lees om deze vragen te beantwoorden onze handige checklist met tips voor een trampoline kopen. Zo kun je goed geïnformeerd het trampoline assortiment bekijken en de perfecte keuze maken!

Ingraaf trampoline of juist met veiligheidsnet?

Een ingraaf trampoline kopen of toch één met een veiligheidsnet? Veel klanten weten nog niet specifiek de voordelen en nadelen hiervan en daarvoor staan wij u natuurlijk graag te woord. Elke trampoline heeft zijn voordelen en nadelen maar de grootste twee verschillen bij een ingraaf trampoline of juist een trampoline met veiligheidsnet zit hem het meest in het werk dat verzet moet worden bij een ingraaf trampoline, namelijk de uitgraaf werkzaamheden. Bij een trampoline met veiligheidsnet is het enkel de trampoline in elkaar zetten en dan kunnen de kinderen al lekker springen. De nadelen van een trampoline met veiligheidsnet is dat het vooral een groot object is wat in de tuin staat. Wanneer je de ingraaf trampoline in de tuin hebt ingegraven dan is deze veel lager en veel minder in het zicht.

 

Toekomst perspectief trampolines

Bekijken we de toekomst op het gebied van trampolines kopen dan zien we steeds meer regels komen waarbij nu al gerichte stappen worden gezet dat een ingraaf trampoline strak ook voorzien moeten worden van veiligheidsnetten als deze trampoline dan 5 cm boven de grond uit steekt, zit deze onder de 5 cm dan is het nog acceptabel voor de wetgeving en kan men deze trampoline ingraven zonder veiligheidsnet. De trampolines die dus aan deze 5 cm voldoen hebben ook al een naam gekregen namelijk de Flat To The Ground trampolines. Een leuk voorbeeld zijn de Capital Play trampolines, deze zijn de concurrentie al een heel stuk voor en hebben de beste luchtverplaatsing voor de ingraaf trampolines. De Capital Play trampoline beschikt over een gepatenteerde trampoline rand die ervoor zorgt dat de lucht optimaal weg kan wanneer men springt op de trampoline.

 

Meer informatie

Wilt u graag een trampoline kopen maar komt u er nog niet helemaal uit? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Mail uw vraag naar info@trampolines.nl of bel direct naar 074-349 46 50. Dan voorzien we u van passend advies in uw zoektocht naar de perfecte trampoline!