Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Berg

Berg trampolines zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en als 3 modellen. De afmetingen zijn 270, 330, 380, 430 en 330x220 cm. De verschillende modellen zijn de Favorit, Champion en Elite waarbij onderscheid wordt gemaakt in de kwaliteit van de trampoline. Alle trampoline zijn verkrijgbaar met een bijpassend veiligheidsnet. Berg trampolines zijn gebouwd van goede kwaliteit en zorgen voor jarenlang speelplezier. Voor elke tuin is er een geschikte Berg trampoline verkrijgbaar.

Lees meer

Gratis verzending

Totaal aantal artikelen 40

Pagina 1 van 1

Berg trampoline Favorit

De Berg Favorit trampolines zijn de instapmodellen van Berg. Deze trampolines zijn voorzien van een trampolinerand die afloopt van 2 cm naar 1 cm. Waarbij de 2 cm zich boven het frame bevindt. De rand heeft een breedte van 38 cm waardoor hij geheel over de 18 cm lange veren valt. Het frame is behandeld met zink om roesten tegen te gaan. Het is de meest prijsgunstige trampoline van Berg, maar dit wil niet zeggen dat het een slechte trampoline is. De Berg Favorit trampolines voldoen aan alle wettelijke eisen en regels.

Berg Champion trampoline

Champion, de kampioen van de Berg trampolines. Deze trampolines zijn voorzien van een zwart gepoedercoat frame. Het frame heeft dus na de zinklaag een extra bescherming om roestvorming tegen te gaan. De rand heeft een dikte 3 cm waardoor uw kinderen goed beschermd zijn tegen een sprong op de veren of het staalwerk. De trampoline is voorzien van twinspring gold veren, dit zijn dubbele veren aan het springdoek die voorzien zijn van een gouden zinklaag.

Berg Elite trampoline

De Berg Elite trampolines zijn het neusje van de zalm onder de Berg trampolines. Deze hebben een extra brede en extra dikke trampoline rand. De rand is namelijk 40 cm breed en 3 cm dik over de gehele breedte van de rand. Het frame verzinkt en zwart gepoedercoat. De constructie bestaat uit zeer sterke t-stukken wat de stevigheid ten goede komt. De twinsping goldsprings zorgen voor een heerlijke springervaring. Deze trampoline is net als de andere modellen verkrijgbaar als een inground model en verkrijgbaar met een bijpassend veiligheidsnet.

Inground

Een trampoline geintegreerd in de tuin is prachtig om de trampoline uit het zicht te werken. Alle trampolines van Berg zijn verkrijgbaar als inground model, hierdoor heeft u een ruime keuze. De Berg inground trampolines zijn voorzien van een gepatenteerd ingraafsysteem om de trampoline zoveel mogelijk uit het zicht te plaatsen. Er hoeft enkel een gat gegraven te worden en de trampoline hierboven te plaatsen.