Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Ingraaf Trampoline

Ingraaf trampoline nodig? Bij ons vind u het grootste assortiment ingraaf trampolines. Elke trampoline is speciaal gemaakt voor het ingraven en deze trampolines hebben een prachtige uitstraling hierdoor. Elke trampoline voldoen aan de veiligheidseisen en zorgen dat de trampoline veilig kan worden ingegraven. De ingraaf trampolines die wij verkopen zijn van verschillende merken, Magic Circle Pro, Salta, Capital Play en nog wel meer ingraaf trampoline merken. Veiligheid en kwaliteit zijn doelen die voorop gesteld te worden om de perfecte trampoline te vinden die geschikt is voor elke tuin. Voordat u een in-ground trampoline gaat aanschaffen moet u wel weten of de trampoline in de tuin past. Weet u de maat dan al? Zie dan de onderstaande in-ground trampolines en bekijk welke ronde trampoline of rechthoekige ingraaf trampoline het beste bij u in de tuin past!

Gratis verzending

Lees meer

Totaal aantal artikelen 76

Pagina 1 van 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Verschillen in de ingraaf trampolines

Het eerste waar je bij een ingraaf trampoline naar dient te kijken is naar de trampoline rand. Dit heeft als reden dat een ingraaf trampoline namelijk veel meer te verduren krijgt dan een hoogstaande trampoline met veiligheidsnet. Op een ingraaf trampoline is het namelijk veel gemakkelijker een trampoline te betreden dan wanneer er een trapje voor de trampoline staat. Wat je dus veel sneller krijg is dat iemand er sneller met schoenen of andere materialen op een trampoline komt. Het randkussen krijgt dus veel meer te verduren en hiervoor is een kwaliteit van 0,55mm pvc sowieso aan te raden. Deze kwaliteit is namelijk een stuk stugger en een stuk sterker waardoor de levensduur van deze trampoline rand veel langer mee gaat dan wanneer men een trampoline rand van 0,35mm op een ingraaf trampoline zou leggen.

 

Nadelen van toch een 0,35mm trampoline rand op uw ingraaf trampoline plaatsen?

Het eerste waar je de rand zou zien scheuren gebeurt bij de naden wegens er teveel op het randkussen wordt gesprongen en een trampoline rand is bedoeld voor bescherming en niet om in te springen maar in de praktijk gebeurt dit op een ingraaf trampoline vele malen meer dan op een hoogstaande trampoline met veiligheidsnet. De kwaliteit in verhouding met de naden die gebruikt worden om de trampoline rand bij elkaar te houden zijn niet sterk genoeg om een normale levensduur vol te houden, hierdoor raden wij dan ook zeker aan minimaal een 0,55mm pvc rand te gebruiken bij een ingraaf trampoline.

 

Veren, staalwerk, luchtverplaatsing en afmetingen ingraaf trampolines

Een ingraaf trampoline is er in vele verschillende merken en uitvoeringen te verkrijgen maar het verschil zitten hem vooral in de combinatie van design en kwaliteit. Het eerste waar je rekening mee moet houden is hoe langer de trampoline veer is hoe beter die voornamelijk gaat springen wegens het veel langer uitgerekt kan worden wanneer men op de trampoline springt. Wat ook zeer van belang is het dikte van het staal minimaal 1,5mm is omdat dit de minimale sterkte is om verschillende krachten van het springen te kunnen weerstaan.

 

Wanneer men op de ingraaf trampoline springt is het zeer belangrijk dat de lucht optimaal weg kan want anders krijg je het bekende “plof” effect en dat wordt als zeer irritant ervaren. De lucht dat tijdens het springen wordt geproduceerd kan op verschillende manieren efficiënt en effectief verplaats worden zoals bij een Magic Circle Pro onder de gehele trampoline en bij de Capital Play door de gepatenteerde van de trampoline rand. Check dus altijd of de luchtverplaatsing goed geregeld is want dit voorkomt irritaties van zowel springer als ouders/buren.