Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Een trampoline aanschaffen? Waar moet je op letten?

Trampoline aanschaffen | Trampolines.nl

Je wilt een trampoline aanschaffen, maar waar wat zijn zaken om rekening mee te houden? Bij trampolines.nl vind je naast een uitgebreid assortiment met trampolines ook een handige checklist met aankooptips. Deze trampoline tips helpen je bij de aankoop van de beste trampoline.

Want voordat je een trampoline gaat aanschaffen, is het goed om te bepalen wat voor soort trampoline het best pas bij jouw situatie. Ben je opzoek naar een ingraaf trampoline, trampoline met net of een rechthoekige trampoline? Of wellicht sluit een combinatie van trampoline typen zoals een rechthoekige ingraaf trampoline met net wel het best aan bij jouw wensen.

Zodra je weet welke trampoline het best bij jou past, kan je gerichter aan de slag met het uitkiezen van de meest geschikte trampoline voor jou of je gezin.

Ondek de beste trampolines om aan te schaffen!

 

Aandachtspunten bij een trampoline aanschaffen

Er zijn een paar punten om rekening mee te houden bij de aanschaf van een nieuwe trampoline:

  1. Het gewicht van de personen die van de trampoline gebruik gaan maken. Het maximale draaggewicht verschilt namelijk per trampoline.
  2. Is de trampoline voor sportief gebruik of voor vermakelijk gebruik.
  3. De ruimte die je beschikbaar hebt voor een nieuwe trampoline.
  4. De ondergrond waarop de nieuwe trampoline geplaatst gaat worden en of er op die plek veel wind staat.
  5. Of een veiligheidsnet noodzakelijk is. We adviseren dit altijd toe te passen en vooral wanneer de ruimte rondom de trampoline gering is.

Zodra deze bovenstaande punten zijn bepaald, is het een stuk makkelijker om de meest geschikte trampoline uit te kiezen!

Na de aanschaf van een trampoline

De meest geschikte trampoline is aangeschaft en geleverd. Nu komt de volgende klus: de trampoline in elkaar zetten en plaatsen. Dit kost wel wat tijd, helemaal wanneer de keuze is gevallen op een ingraaf trampoline met veiligheidsnet. Maar laat je daardoor niet ontmoedigen want we geloven (en beloven) dat iedereen met een beetje goede wil een trampoline kan monteren en plaatsen!

Bij de trampoline wordt een handleiding geleverd om deze in elkaar te zetten. Wanneer de handleiding wordt gevolgd is het een koud kunstje om de trampoline op correcte wijze te monteren. Tevens hebben we op onze website een handige tutorial voor het opzetten van ingraaf trampolines.

Mocht je vragen hebben over het aanschaffen of monteren van een trampoline, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!