Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Trampoline Onderdelen

Trampoline Onderdelen

Op zoek naar een onderdeel voor uw trampoline? Dan bent u hier aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk ons zeer complete assortiment van trampoline onderdelen. Ons assortiment van onderdelen bestaat uit trampoline springmatten, trampoline veren, veiligheidsnetten en rand elastieken. Bent u op zoek naar een nieuwe trampoline rand? Bekijk dan hier onze trampoline randen.

Trampoline Springmat
Een trampoline springmat, ook wel springdoek genoemd, is het zwarte doek waarop gesprongen word. Springmatten zijn gemaakt van zeer sterk materiaal en zullen hierdoor niet snel scheuren. Maar als er met scherpe voorwerpen op de trampoline wordt gesprongen, denk hierbij aan riemen of steentjes onder de schoenen, bestaat de kans dat er een scheurtje of gat ontstaat in de springmat. Daarvoor bieden wij u een assortiment van springmatten in alle maten, om zo uw versleten of kapotte springmat te kunnen vervangen.

Lees meer

Trampoline Veren
De veren van de trampoline worden blootgesteld aan grote krachten en zijn hier ook uitvoerig op getest. Maar toch bestaat de kans dat ze, door overbelasting of veelvuldig gebruik, uitgerekt raken. Hiervoor hebben wij losse trampoline veren in ons assortiment die verkrijgbaar zijn in verschillende lengtes. Kies dezelfde veerlengte als er nu op uw trampoline gemonteerd zit en vervang ze eenvoudig met onze nieuwe trampoline veren.

Veiligheidsnetten
Heeft u een trampoline gekocht zonder veiligheidsnet of is uw veiligheidsnet versleten? Dan kunt u bij ons een nieuw veiligheidsnet kopen voor uw trampoline. Kies de juiste maat en let hierbij ook op het aantal poten. Onze veiligheidsnetten zijn universeel en passen daarom op elke trampoline. Bekijk nu ons complete assortiment van veiligheidsnetten in alle maten.

Trampoline Rand Elastieken
Zijn de elastieken waarmee u uw trampoline rand bevestigd uitgerekt of gebroken? Bestel dan heel eenvoudig een nieuw setje elastieken voor het bevestigen van uw trampoline rand. Een setje bestaat uit 10 elastieken en zijn te gebruiken bij alle trampoline randen die gebruik maken van losse elastieken.

Bekijk hierboven ons complete assortiment van trampoline onderdelen.