Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Trampoline Veren

Zijn de veren van uw trampoline helemaal uitgerekt en bent u op zoek naar nieuwe trampoline veren? Koop dan hier een nieuw setje veren voor uw trampoline en laat uw trampoline als nieuw springen. Veren van trampolines worden uitvoerig getest en aan zware krachten blootgesteld, maar toch bestaat er de kans dat de veren uitgerekt raken. Veren die niet conisch zijn zullen eerder zijn krachten verliezen dan conische veren. Daarom verkopen wij hier enkel dubbel conische veren zodat de kans op uitrekken minimaal is. Bij dubbel conische veren wordt de kracht verdeelt over de gehele veer, terwijl bij niet conische veren het begin en het eind van de veer snel uitrekken.

Bekijk hieronder ons assortiment van trampoline veren. Zoek de goede maat en vervang eenvoudig uw oude veren met onze nieuwe trampoline veren.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 7

Pagina 1 van 1

Welke trampoline veer moet ik kopen?

Een trampoline veer is er in vele verschillende soorten en maten. De juiste trampoline veer in uw trampoline hangen is dan natuurlijk ook zeer belangrijk. Het uitzoeken van welke trampoline veren bij uw trampoline passen is zeer eenvoudig. Je kunt dit in een paar stappen uitleggen en dat gaat als volgt. U dient eerst één veer uit uw trampoline te halen. Deze gaat u dan in ongespannen toestand opmeten en dan meet u van buitenkant haak tot aan de andere kant buitenkant haak. Bij het opmeten van de totale lengte dient u wel een trampoline veer te gebruiken waarbij de spiralen van de trampoline veer een evenwichtige afstand hebben van elkaar zodat u geen uitgerekte veer opmeet. Wanneer u dus nu de lengte van de veer weet kunt u hieronder uw trampoline veer aanschaffen in setjes van 5 of 10 stuks. Is uw trampoline springmat wellicht ook aan vervanging toe? Ons assortiment trampoline springmatten is zeer groot en divers zodat u weer over een volledig veilige en fijne springende trampoline kunt beschikken.