Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Trampoline Afdekhoes

Een trampoline afdekhoes is zeer handig om uw trampoline te beschermen. Deze afdekhoezen zijn van zeer goede kwaliteit en past perfect om uw trampoline. De trampoline hoes is vind u hier in verschillende kwaliteiten.

Trampoline afdekhoes kopen? Welke verschillen zijn er eigenlijk in een trampoline hoes?

De trampoline hoes pro is perfect voor bescherming van uw trampoline door de normale weersomstandigheden en de trampoline winterhoes is speciaal voor bescherming in de winter. De trampoline afdekhoes pro is gemaakt van 130 grams PE materiaal en beschikt over verschillende haken zodat de hoes eenvoudig bevestigd kan worden. Onze trampoline afdekhoes is scherp geprijsd en beschermd uw trampoline perfect tijdens de zomerperiode. De trampoline winter afdekhoes is gemaakt van 0,35mm pvc en beschikt over elastiek en verschillende haken waardoor deze trampoline hoes optimaal te bevestigen is en uw trampoline beschermd in zowel de zomer als de winter periode.

Hieronder vindt u zeker uw trampoline hoes voor uw trampoline. Let op als u een trampoline met een veiligheidsnet hebt, er past namelijk wel een afdekhoes over uw trampoline maar u dient wel in de trampoline te gaan om dan uw afdekhoes goed en stevig vast te zetten, u kunt het niet over uw trampoline veiligheidsnet heen hangen.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 63

Pagina 1 van 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2