Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Salta

Salta trampolines, nieuw in ons assortiment en in vele maten verkrijgbaar. Alle Salta trampolines zijn verkrijgbaar met een veiligheidsnet. De trampolines van Salta staan bekend om hun zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Tevens worden ze als veilig beschouwd aangezien alle modellen verkrijgbaar zijn met een bijpassen veiligheidsnet. Dit veiligheidsnet is voorzien van een ritssluiting met extra clips aan de buitenzijde, hierdoor kunnen kinderen nooit van de trampoline af vallen. De trampoline van Salta zijn verkrijgbaar als ronde trampoline of als rechthoekige trampoline. De rechthoekige trampolines zijn ideaal om in een hoek van een tuin te plaatsen en de ronde trampolines zijn in alle wenselijke maten verkrijgbaar.

De trampolines van Salta bieden u kwaliteit en veiligheid voor een perfecte prijs

Lees meer

Gratis verzending

Totaal aantal artikelen 10

Pagina 1 van 1

Salta Trampolines
De Salta ronde trampolines bieden een innovatieve collectie van trampolines die uniek zijn in hun soort. Ze bieden u veel waar voor uw geld door het waarborgen van de hoogste veiligheids-, kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. De verbeterde trampolines van Salta bieden een aantal specifieke kenmerken die de Salta trampoline zijn professionele prestige geeft. Elke trampoline is voorzien van een brede en dikke trampoline rand gemaakt van duurzame materialen. De stalen frames zijn corrosiebestendig gemaakt dankzij het proces van galvaniseren. De verzinkte dubbel conische veren zijn uitgevoerd als Gold Coloured Springs die het springen een totaal nieuwe dimensie geven.

Salta Trampolines met veiligheidsnet
De Salta trampolines zijn ook verkrijgbaar als Combo, dit zijn trampolines met een veiligheidsnet. Ze bieden u de juiste balans tussen veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid voor een zeer scherpe prijs. De Salta trampolines met veiligheidsnet hebben een professionele uitstraling en zijn gemaakt van sterke materialen. Het veiligheidsnet is gemaakt van fijnmazig materiaal en gaat rond om de trampoline. Dit zorgt ervoor dat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de springruimte. Vooral bij kleine trampolines is dit goed te merken, ten opzichte van een net dat aan de binnenkant van de rand gemonteerd zit. Het veiligheidsnet is voorzien van een ritssluiting met twee vergrendelingen aan de buitenkant. Dit betekend extra veiligheid voor uw kinderen.

Salta Rechthoekige Trampolines
De Salta rechthoekige trampolines waren in het eerste jaar niet aan te slepen. Ze werden zo snel verkocht dat iedereen al snel door zijn voorraad heen was. Deze trampolines zijn zo populair aangezien ze met hun rechthoekige vorm eenvoudig te plaatsen zijn in een tuin. De rechthoekige Salta trampolines zijn voorzien van een dikke trampoline rand die gemaakt is van hoogwaardige materialen. Ook deze trampolines zijn verkrijgbaar met een bijpassend veiligheidsnet.

 

Salta Trampolines Trailer