Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Trampoline Accessoires

Trampoline Accessoires

Bent u op zoek naar een accessoire voor uw trampoline? Dan bent u hier op de juiste pagina, hier vindt u namelijk ons complete assortiment van accessoires. Denk hierbij aan afdekhoezen, trapjes, tenten en verankeringssets. Alle accessoires, met uitzondering van de tenten, zijn uit voorraad leverbaar en kunnen dus snel geleverd worden.

Afdekhoezen
Wij bieden u een zeer compleet assortiment van afdekhoezen in alle denkbare maten. Onze afdekhoezen zijn verkrijgbaar als normale afdekhoes van PE materiaal of als dikke winterhoes gemaakt van PVC materiaal. Kies de maat van uw trampoline en bestel eenvoudig een afdekhoes voor uw trampoline. Let op als u een trampoline met een veiligheidsnet hebt, er past namelijk geen afdekhoes over uw trampoline als er een veiligheidsnet gemonteerd is.

Lees meer

Trampoline Trapjes

Wij hebben verschillende trampoline trapjes in ons assortiment voor de verschillende hoogtes trampolines. Een trapje is onmisbaar als u een trampoline heeft met een veiligheidsnet, met een trapje is de trampoline veel eenvoudiger te betreden.

 

Trampoline Verankeringsset

Heeft u een trampoline met veiligheidsnet besteld of staat uw trampoline in een grote open ruimte zoals een weiland? Dan is het verstandig om een verankeringsset te bestellen voor uw trampoline. Hiermee is uw trampoline eenvoudig te verankeren zodat hij niet weg kan waaien en stabiel blijft staan.

 

Trampoline Tent

Een logeerpartijtje in de achtertuin? Dat is mogelijk met onze trampoline tenten. Deze trampoline tenten zijn verkrijgbaar voor verschillende maten trampolines. Kies uw maat en bestel eenvoudig een tent voor op uw trampoline. Deze tent is in te klappen zodat er ook gewoon gesprongen kan worden op de trampoline.

 

Ingraaf Frame Net

Frame net voor de ingraaf modellen van de Magic Circle Pro trampolines. Dit frame net is onmisbaar als u uw Magic Circle Pro trampoline als ingraaf model wilt gaan gebruiken. Het net is eenvoudig te bevestigen en zorgt ervoor dat kinderen, huisdieren en speelgoed niet meer onder de trampoline kunnen komen.

Bekijk hieronder ons assortiment van trampoline accessoires.