Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Totaal aantal artikelen 26

Pagina 1 van 3

De herfst is begonnen en de winter maanden komen er weer aan. November is een uitstekende maand om uw trampoline winterproof te maken. Door uw trampoline te beschermen tegen verschillende weersinvloeden kunnen uw kinderen (en uzelf) volgend jaar weer optimaal genieten van de trampoline. Lees hoe u dit doet!

Lees meer

Een ovale trampoline

29-10-18 08:49

Wij krijgen wel eens de vraag of wij ook ovale trampolines in ons assortiment hebben. Ja die hebben wij zeker zeggen we dan. Ondanks dat er minder vraag naar is, doet een ovale trampoline zeker niet onder voor de meer gangbare ronde trampolines. Lees de voordelen in dit blog!

Lees meer

Trampoline op poten

05-10-18 15:59

Je wilt een trampoline aanschaffen maar je weet niet zeker of je voor een trampoline op poten moet gaan? Dit type trampoline heeft zo zijn voordelen, maar ook zijn nadelen. Bij Trampolines.nl helpen we je graag om de juiste keuze te maken!

Lees meer

Een trampoline kopen maar geen idee waar u rekening mee moet houden? Wij wel! Als ervaren trampoline specialist kunnen wij u trampoline tips geven om rekening mee te houden bij de aanschaf én het gebruik. Wij hebben jarenlange ervaring met de in en verkoop van trampolines en stellen hoge eisen aan het samenstellen van ons assortiment. Lees de tips in dit blog!

Lees meer

Zo af en toe wordt ons gevraagd wat nou de beste trampoline is. Wij antwoorden dan met de vraag of ze de beste inground trampoline, de beste trampoline met net of een ander type trampoline bedoelen. Er bestaat niet één beste trampoline, maar in dit blog behandelen we wel wat de beste trampoline merken zijn en welke ingraaf- of trampoline met net het beste zijn.

Lees meer

Sommige mensen kijken er raar van op maar u ziet ze steeds vaker in de sportschool; Fitness Trampolines. Als u dacht dat trampolines alleen voor kinderen waren heeft u het mis. Nu de vakantie kilo’s er weer af moeten is springen op een trampoline namelijk gezond voor jong en oud. Deze trampoline trend heeft er voor gezorgd dat er tegenwoordig al hele workouts zijn die u kan uitvoeren op een trampoline. Ontdek ze in dit blog!

Lees meer

Een lage trampoline

29-08-18 09:00

Een lage trampoline, ook wel bekend als inground- of ingraaf trampoline, is een populair type trampoline wat al jaren erg in trek is. Dit komt met name doordat een laag model een groot struikelblok uit de weg neemt, namelijk een object wat het zicht op de tuin blokkeert. Ook al vinden wij trampolines erg mooi, niet elke ouder is even blij met een trampoline in de tuin. Een laag trampoline model voorkomt dit. Ontdek deze en andere voordelen in dit blog!

Lees meer

Het is helemaal hot in Nederland: een trampoline park. En dat is niet zonder reden. De hele dag sprongen maken op diverse trampolines is niet alleen leuk, maar ook nog eens erg gezond. Geen wonder dat deze trampoline parken zo in trek zijn. Maar wat kan je beter doen? Naar een trampoline hal gaan of zelf een trampoline kopen? We wegen de voor- en nadelen tegen elkaar af!

Lees meer

Het is dé trend van 2018: de rechthoekige trampoline met net. Een type trampoline wat al vele jaren op de markt is en zeker niet meer nieuw is. Waar komt deze rage dan opeens vandaan? Dat heeft te maken met de diverse voordelen die dit type trampoline biedt. U ontdekt ze in dit blog!

Lees meer

Een vierkante trampoline?

07-08-18 15:45

Zo nu en dan wordt ons gevraagd of we ook vierkante trampolines verkopen. De vraag die wij dan stellen is of ze een trampoline bedoelen met vier echt even lange zijden, of toch de gangbare rechthoekige variant. Want ondanks dat een echt vierkant model wel bestaat, zie je ze niet of nauwelijks. Hier zijn een aantal redenen voor.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 26

Pagina 1 van 3