Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Totaal aantal artikelen 8

Pagina 1 van 1

Peuter trampoline

24-05-18 08:55

De zomer komt eraan! Heerlijk weer en dat betekend vaker naar buiten. Wat is er dan fijner voor de kleintjes om zich heerlijk te kunnen vermaken op een peuter trampoline? Er is geen betere manier om alle overtollige energie kwijt te raken!

Lees meer

Super trampoline

16-05-18 14:19

De zomerperiode is weer in zicht, dus dat betekent dat we wat vaker naar buiten kunnen gaan. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor onze kinderen. In dat geval zal een trampoline zeker een waardevolle aankoop zijn. Vooral wanneer u meerdere kinderen heeft, is een relatief grote trampoline een geschikt én veilig alternatief. Wij noemen zo’n relatief grote trampoline ook wel een super trampoline.

Lees meer

Een voetbal trampoline

09-05-18 08:19

Regelmatig krijgen we de vraag of we ook voetbal trampolines verkopen. Niet elke jongere is even dol op trampoline springen, maar vinden het wel leuk om met een voetbal tegen een trampoline trappen. Ook voor de jongeren die liever tegen een trampoline trappen dan erop springen zijn wij het juiste adres en verkopen wij voetbal trampolines!

Lees meer

Hoewel het mooie weer nog een beetje op gang moet komen, neemt de vraag naar trampolines weer toe. Maar wat zijn de trampoline trends voor deze zomer? Wat is de beste trampoline in 2018 en welke trampolines staan garant voor uren springplezier?

Lees meer

Trampoline onderhoud

26-04-18 11:23

De aanschaf van een trampoline is één ding. Uw trampoline onderhouden en er zo lang mogelijk plezier van hebben is de volgende stap. Uit de praktijk blijkt dat dit nog al eens vergeten wordt. Wat kunt u allemaal doen aan trampoline onderhoud? U leest het in dit blog!

Lees meer

Een sfeervolle en kindvriendelijke tuin creëren is niet altijd een eenvoudige opdracht, zeker aangezien er zoveel manieren zijn om dit te doen. Trampolines zijn al jaren lang in trek bij tal van huishoudens omdat ze de jongsten de kans bieden om zich helemaal uit te leven. Hoewel veel trampolines rond zijn, worden rechthoekige modellen steeds populairder. Maar waarom zou u een rechthoekige trampoline kopen en wat kunt u verwachten als u voor een rechthoekige trampoline kiest?

Lees meer

Akrobat trampoline

12-04-18 13:12

Eén van de meest hoogwaardige trampolines, is de Akrobat trampoline. Dit trampoline merk, wat al op de markt is sinds 2003, produceert trampolines die staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We leggen u graag de voordelen uit van dit innovatieve trampoline merk.

Lees meer

Een goede trampoline

06-04-18 10:42

Bent u op zoek naar een goede trampoline voor uzelf of uw kinderen? De juiste keuze voor een trampoline verschilt per situatie en heeft voornamelijk te maken met persoonlijke voorkeuren en de beschikbare ruimte. Bent u benieuwd waar u allemaal op moet letten voordat u een trampoline aanschaft? We helpen u graag verder in dit blog.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 8

Pagina 1 van 1