Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Totaal aantal artikelen 15

Pagina 1 van 2

Goedkope trampoline

18-07-18 10:24

We krijgen er regelmatig vraag naar: een goedkope trampoline. Ook wanneer u uw kinderen graag een trampoline gunt, maar hier niet te veel geld aan kwijt wilt zijn, biedt Trampolines.nl u keuze uit de goedkoopste trampolines. We lichten de beste goedkope trampolines uit in dit blog!

Lees meer

Ze worden steeds populairder, de zogenaamde flat to the ground trampolines. En dat is niet voor niets. Deze trampolines die gelijk met de grond worden ingegraven vallen volledig weg in de tuin of het landschap. Dat neemt voor ouders vaak het grootste obstakel weg om een trampoline in de tuin te plaatsen. Daarnaast zijn deze grond trampolines ook nog eens extra veilig. Ontdek alle voordelen en populaire grond trampolines in dit blog!

Lees meer

Roze trampoline

27-06-18 15:47

Zijn uw kinderen helemaal gek van de kleur roze? Hoe leuk is het dan om hen te verrassen met een mooie roze trampoline. De vraag is dan alleen: welke roze trampoline is het meest geschikt? Om deze vraag te kunnen beantwoorden zult u keuzes moeten maken wat betreft het formaat en de vorm van de trampoline. Om u op weg te helpen geven wij u in dit blog diverse tips en lichten wij voor u de meest populaire roze trampolines uit!

Lees meer

Veilge trampoline

20-06-18 13:53

Bij de aanschaf van een (nieuwe) trampoline staat veiligheid altijd voorop. Maar wat is nou een veilige trampoline? Om dit vast te stellen zult u in ieder geval op een aantal zaken moeten letten. Denk hierbij onder andere aan de keuze om wel of geen veiligheidsnet aan te schaffen. In dit blog benoemen we nog meer aandachtspunten en lichten we de beste en meest veilige trampolines voor u uit!

Lees meer

Trampoline doek vervangen

13-06-18 16:16

Is uw trampoline doek beschadigd? Dan heeft u grofweg gezegd twee keuzes: u kunt het doek (laten) repareren of u kunt het trampoline doek vervangen. Het is afhankelijk van de situatie welke optie het meest geschikt is. In dit blog leest u hoe u bepaalt welk doek u het best aanschaft en hoe u een trampoline mat kunt vervangen.

Lees meer

Bent u op zoek naar een trampoline voor in een kleine tuin? Dan is het verstandig om met verschillende zaken rekening te houden. Enerzijds is het belangrijk dat u een trampoline aanschaft waar uw kinderen veilig en goed op kunnen springen, en anderzijds moet er rondom de trampoline ook nog voldoende ruimte over blijven. Om hier een goede balans in te vinden hebben wij diverse tips en aandachtspunten voor u opgesteld. U leest het allemaal in dit blog!

Lees meer

Inbouw trampoline

31-05-18 14:05

Vragen uw kinderen wel eens om een (nieuwe) trampoline? En zal u dit wel willen, maar weet u niet welke trampoline het meest geschikt en/of veilig is? Dan hebben wij een passend advies voor u. Vooral wanneer uw kinderen nog jong zijn, raden wij een inbouw trampoline aan. Deze trampolines hebben hoge veiligheidseisen en zijn te verkrijgen in diverse maten en merken. Benieuwd naar welke inbouw trampolines wij adviseren? U leest het allemaal in dit blog.

Lees meer

Peuter trampoline

24-05-18 08:55

De zomer komt eraan! Heerlijk weer en dat betekend vaker naar buiten. Wat is er dan fijner voor de kleintjes om zich heerlijk te kunnen vermaken op een peuter trampoline? Er is geen betere manier om alle overtollige energie kwijt te raken!

Lees meer

Super trampoline

16-05-18 14:19

De zomerperiode is weer in zicht, dus dat betekent dat we wat vaker naar buiten kunnen gaan. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor onze kinderen. In dat geval zal een trampoline zeker een waardevolle aankoop zijn. Vooral wanneer u meerdere kinderen heeft, is een relatief grote trampoline een geschikt én veilig alternatief. Wij noemen zo’n relatief grote trampoline ook wel een super trampoline.

Lees meer

Een voetbal trampoline

09-05-18 08:19

Regelmatig krijgen we de vraag of we ook voetbal trampolines verkopen. Niet elke jongere is even dol op trampoline springen, maar vinden het wel leuk om met een voetbal tegen een trampoline trappen. Ook voor de jongeren die liever tegen een trampoline trappen dan erop springen zijn wij het juiste adres en verkopen wij voetbal trampolines!

Lees meer

Totaal aantal artikelen 15

Pagina 1 van 2