Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Blog Trampolines.nl

Totaal aantal artikelen 37

Pagina 1 van 4

De keus is gemaakt om een trampoline aan te schaffen. Dan is de vraag: wordt het een dure of goedkope trampoline? Met andere woorden: hoeveel kost een trampoline en wat wilt u ervoor uitgeven. Trampolines zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Maar waar let u op bij het uitzoeken van een trampoline binnen uw budget? We helpen u er graag bij!

Lees meer

Het is helemaal hip in 2019: de rechthoekige ingraaf trampoline. Een type trampoline die al een tijdje op de markt is, maar steeds populairder wordt. Maar waarom zijn deze trampolines zo gewild en trendy? We leggen u graag de voordelen uit van dit trampoline model!

Lees meer

Het is ontzettend leuk om een trampoline in de tuin te hebben. Kinderen kunnen zich er namelijk uren op vermaken. Bovendien kunnen ze op een trampoline lekker hun energie kwijt en blijven ze door het springen volop in beweging. Wij van Trampolines.nl snappen het heel goed dat u een trampoline wilt die in uw tuin past. Daarom leggen wij in dit artikel uit hoe u erachter komt welke afmeting trampoline het beste bij uw tuin past. 

Lees meer

Vandaag de dag zijn er allerlei verschillende trampolines op de markt. De trampolines zijn tegenwoordig niet alleen meer persé rond, maar ook in andere vormen zoals vierkant en ovaal te verkrijgen. Daarnaast zien we het ook steeds vaker voorkomen dat trampolines worden ingegraven. Door een trampoline in te graven, voorkomt u dat kinderen er tijdens het springen van af vallen. Weer andere mensen hebben een trampoline wel gewoon hoog op poten staan en doen er een veiligheidsnet omheen om te voorkomen dat kinderen eraf vallen. Wat is eigenlijk beter? Een trampoline ingraven, of een veiligheidsnet aanschaffen? Dát is de vraag die wij in dit artikel beantwoorden. 

Lees meer

Wanneer u een trampoline in uw tuin wilt, is het natuurlijk belangrijk om rekening te houden met de veiligheid. In dit artikel vertellen wij u hoe u ervoor kunt zorgen dat alle activiteiten op en rondom de trampoline zo veilig mogelijk verlopen.

Lees meer

Wilt u graag een goede trampoline kopen? Er zijn een aantal punten waaraan u kunt herkennen van een trampoline van goede kwaliteit is. Als u deze punten weet, kunt u heel eenvoudig zelf nagaan of een trampoline die u op het oog heeft wel van een goede kwaliteit is. Daarnaast zijn er ook een aantal punten waarop u kunt letten bij het bepalen of een trampoline aan uw wensen voldoet. Op beide gebieden geven wij handige tips die het een stuk makkelijker maken om een goede trampoline aan te schaffen.

Lees meer

Wilt u graag een trampoline kopen? Tegenwoordig zijn er allerlei soorten trampolines te verkrijgen. Wij snappen dat u daardoor niet meer de bomen door het bos ziet. Om u een op weg te helpen geven wij u onze 5 beste aankooptips bij het kopen van een trampoline, waardoor het kiezen van een trampoline een stuk makkelijker wordt.

Lees meer

De trampoline is een tijd niet gebruikt en het warme weer komt er weer aan. Dit betekent dat uw trampoline weer meer besprongen zal worden. Daardoor is een trampoline onderhoudscheck belangrijk voordat uw kinderen weer goed gebruik van de trampoline zullen maken. Waar let u op bij het uitvoeren van deze controle?

Lees meer

Het aanschaffen van een goede trampoline is even een investering. Het plezier dat de kinderen hebben wanneer ze erop springen, maakt natuurlijk veel goed. Echter is het uiteraard zonde wanneer een trampoline niet zo lang meegaat. Wilt u dat uw kinderen zo lang mogelijk van de trampoline kunnen genieten? Dan is het belangrijk om de trampoline goed te onderhouden. In dit artikel laten we 5 handige producten zien waarmee u de levensduur van uw trampoline kunt verlengen.

Lees meer

Een zwarte trampoline

04-01-19 09:54

Trampolines zijn in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Er is natuurlijk het veel geziene en klassieke groen, maar ook het moderne en trendy blauw. Daarnaast zijn er trampolines in zacht en opvallend roze of in stoer en robuust zwart. Met name deze laatstgenoemde kleur stijgt sterk in populariteit. Wat maakt een zwarte trampoline zo gewild en wat zijn de beste zwarte trampolines?

Lees meer

Totaal aantal artikelen 37

Pagina 1 van 4