Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Blog Trampolines.nl

Totaal aantal artikelen 32

Pagina 1 van 4

Wilt u graag een goede trampoline kopen? Er zijn een aantal punten waaraan u kunt herkennen van een trampoline van goede kwaliteit is. Als u deze punten weet, kunt u heel eenvoudig zelf nagaan of een trampoline die u op het oog heeft wel van een goede kwaliteit is. Daarnaast zijn er ook een aantal punten waarop u kunt letten bij het bepalen of een trampoline aan uw wensen voldoet. Op beide gebieden geven wij handige tips die het een stuk makkelijker maken om een goede trampoline aan te schaffen.

Lees meer

Wilt u graag een trampoline kopen? Tegenwoordig zijn er allerlei soorten trampolines te verkrijgen. Wij snappen dat u daardoor niet meer de bomen door het bos ziet. Om u een op weg te helpen geven wij u onze 5 beste aankooptips bij het kopen van een trampoline, waardoor het kiezen van een trampoline een stuk makkelijker wordt.

Lees meer

De trampoline is een tijd niet gebruikt en het warme weer komt er weer aan. Dit betekent dat uw trampoline weer meer besprongen zal worden. Daardoor is een trampoline onderhoudscheck belangrijk voordat uw kinderen weer goed gebruik van de trampoline zullen maken. Waar let u op bij het uitvoeren van deze controle?

Lees meer

Het aanschaffen van een goede trampoline is even een investering. Het plezier dat de kinderen hebben wanneer ze erop springen, maakt natuurlijk veel goed. Echter is het uiteraard zonde wanneer een trampoline niet zo lang meegaat. Wilt u dat uw kinderen zo lang mogelijk van de trampoline kunnen genieten? Dan is het belangrijk om de trampoline goed te onderhouden. In dit artikel laten we 5 handige producten zien waarmee u de levensduur van uw trampoline kunt verlengen.

Lees meer

Een zwarte trampoline

04-01-19 09:54

Trampolines zijn in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Er is natuurlijk het veel geziene en klassieke groen, maar ook het moderne en trendy blauw. Daarnaast zijn er trampolines in zacht en opvallend roze of in stoer en robuust zwart. Met name deze laatstgenoemde kleur stijgt sterk in populariteit. Wat maakt een zwarte trampoline zo gewild en wat zijn de beste zwarte trampolines?

Lees meer

Het is erg belangrijk om kinderen te stimuleren om buiten te gaan spelen. Dit is een stuk gezonder dan binnen zitten gamen. Aangezien we volop in de feestdagen zitten en het cadeautjes seizoen is, wilt u natuurlijk niet alleen cadeaus geven waardoor kinderen alleen maar binnen blijven. Denk er daarom eens aan om een trampoline cadeau te geven!

Lees meer

De herfst is begonnen en de winter maanden komen er weer aan. November is een uitstekende maand om uw trampoline winterproof te maken. Door uw trampoline te beschermen tegen verschillende weersinvloeden kunnen uw kinderen (en uzelf) volgend jaar weer optimaal genieten van de trampoline. Lees hoe u dit doet!

Lees meer

Een ovale trampoline

29-10-18 08:49

Wij krijgen wel eens de vraag of wij ook ovale trampolines in ons assortiment hebben. Ja die hebben wij zeker zeggen we dan. Ondanks dat er minder vraag naar is, doet een ovale trampoline zeker niet onder voor de meer gangbare ronde trampolines. Lees de voordelen in dit blog!

Lees meer

Trampoline op poten

05-10-18 15:59

Je wilt een trampoline aanschaffen maar je weet niet zeker of je voor een trampoline op poten moet gaan? Dit type trampoline heeft zo zijn voordelen, maar ook zijn nadelen. Bij Trampolines.nl helpen we je graag om de juiste keuze te maken!

Lees meer

Een trampoline kopen maar geen idee waar u rekening mee moet houden? Wij wel! Als ervaren trampoline specialist kunnen wij u trampoline tips geven om rekening mee te houden bij de aanschaf én het gebruik. Wij hebben jarenlange ervaring met de in en verkoop van trampolines en stellen hoge eisen aan het samenstellen van ons assortiment. Lees de tips in dit blog!

Lees meer

Totaal aantal artikelen 32

Pagina 1 van 4