Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Grote trampoline kopen?

Bent u opzoek naar een grote trampoline? Dan bent u bij Trampolines.nl aan het juiste adres! Hier hebben wij grote trampolines die rond, vierkant, ovaal of rechthoekig zijn, grote trampolines met veiligheidsnet en grote ingraaf trampolines. Dus er zal zeker eentje tussen zitten die bij u past.

Bekijk onze grote trampolines!

Wanneer koop je een grote trampoline?

Grote trampoline | Trampolines.nl

Een grote trampoline is natuurlijk leuk maar wanneer is het nodig om een grote trampoline te kopen? Over het algemeen zijn grote trampolines duurder dan de kleinere varianten, dus om meer uit te geven terwijl een kleinere trampolines net zo geschikt had kunnen zijn is ook zonde. Andersom geldt hetzelfde. Een te kleine trampoline kopen terwijl een grotere trampoline beter van pas komt is ook geen goede investering. Dus wanneer heb je een grote trampoline nodig?

Ten eerste, heb je een grote tuin? Dan kan een grote trampoline prima geplaatst worden. Er is dan voldoende ruimte voor een forse trampoline zonder dat deze als een belemmering wordt ervaren. Ten tweede is het belangrijk om jezelf de vraag te stellen of er veel personen zijn die tegelijkertijd gebruik maken van de trampoline. Bijvoorbeeld als uw kind graag vriendjes of vriendinnetjes meeneemt om vervolgens met zijn allen op de trampoline te springen, dan is een grote trampoline de juiste keuze. Ten slotte zou een grote trampoline bij jou passen als je het springcomfort erg belangrijk vindt. Over het algemeen geldt: hoe groter de trampoline, hoe beter het springcomfort. 

Voor- en nadelen van een grote trampoline

Bent u er nog niet helemaal over uit? Bekijk dan even de voor- en nadelen van het hebben van een grote trampoline:

Voordelen

+    Er kunnen meerder personen tegelijk gebruik maken van een grote trampoline

+    Een grote trampoline creëert een eigen speelplek voor uw kinderen

+    Grote trampolines zorgen voor minder ‘spring-ongelukjes’ en zijn daardoor veiliger

Nadelen

  Grote trampoline zijn iets duurder in aanschaf dan kleine trampolines

Soorten grote trampolines

Bent u erover uit en u wilt een grote trampoline? Dan is de volgende vraag welk soort grote trampoline u dan moet nemen. Dat is eigenlijk geheel aan uzelf maar wij laten toch even weten uit welke soorten trampolines u keuze hebt bij Trampolines.nl.

Grote trampoline op poten – De "standaard" grote trampoline op poten is nog steeds een veelgeziene trampoline. Dit komt mede door het gebruiksgemak. Deze trampoline zet je zo op en klap je net zo eenvoudig weer in om op te bergen. Ideaal dus als je wel een grote trampoline wilt plaatsen maar dit geen belemmering moet zijn in de tuin!

Grote trampoline met veiligheidsnet – Als u toch extra zekerheid wilt hebben over de veiligheid is een grote trampoline met veiligheidsnet een goede keuze. Grote trampolines zijn van zichzelf best veilig maar voor dat extra beetje veiligheid zijn de trampolines met veiligheidsnet de beste keuze.

Grote ingraaf trampoline – Vindt u het niet prettig om in uw tuin toch tegen een trampoline aan te kijken? Dan is een grote ingraaf trampoline een mooie oplossing. Deze zijn er zowel zonder veiligheidsnet als met veiligheidsnet te verkijgen. De ingraaf trampolines die trampolines.nl u aanbiedt zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben de optie om ‘flat-to-the-ground’ gemaakt te worden. Zo wordt de trampoline gelijk met de grond en wordt deze mooi weggewerkt in uw tuin.

Bestel onze beste grote trampolines!

 

Meer informatie?

Meer informatie of advies nodig over onze grote trampolines? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag in uw zoektocht naar de perfecte grote trampoline!