Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Trampoline tent

Bij ons kon u ook terecht voor prachtige tenten voor over de trampoline. Gemaakt van duurzame materialen. De constructie is zeer eenvoudig. Met scharnieren wordt het geheel aan de trampoline bevestigd. In een simpele handomdraai kunt u de tent open en weer dicht klappen. Met onze trampoline tenten kunnen uw kinderen of u zelf kamperen in uw eigen tuin! De tent is heel makkelijk weg te klappen op de rand van de trampoline. Daardoor is hij altijd bij de hand, en ligt hij nooit in de weg! Door het gepatenteerde scharniersysteem heeft u geen gereedschap nodig om de tent op te zetten. Deze tenten zorgen voor het ultieme buitengevoel.

Ook trampoline tenten kunt u eenvoudig via onze webshop bestellen. Snel, safe en simpel. Tevens verkopen we ook trampoline onderdelen en diverse andere speeltoestellen, onder andere van het merk Feber. Kijk verder op deze site voor ons aanbod. Al onze producten kunt u eenvoudig online bij ons bestellen. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Magic Circle Trampolines.

Deze bovenstaande tenten mogen wegens de wetgeving niet meer gemaakt worden en worden hierdoor ook niet meer geproduceerd / verkocht worden. Graag verwijzen we u terug naar onze homepagina door links bovenin het logo te klikken