Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Een tuintrampoline kopen?

Een leuke tuin voor jou en/of je kinderen is niet compleet zonder een trampoline in de tuin. Een trampoline voor een kleine tuin of grote tuin, bij Trampolines.nl is er altijd een geschikte tuintrampoline!

Kies de beste tuintrampolines

Voor iedere tuin een passende trampoline

Voor een kleine tuin kun je het best voor een vierkante trampoline kiezen. De meeste tuinen hebben namelijk veel hoeken, waardoor je met een vierkante trampoline de meeste ruimte overhoudt. Ook kunt u kijken naar de ingraaf trampolines die wij aanbieden, daarmee kijk je zo over de trampoline heen als je de tuin in kijkt. Hierdoor is het net alsof je geen ruimteverlies hebt in de tuin.

In een grote tuin past uiteraard elke trampoline, maar is een ronde trampoline wel de beste optie. Een ronde trampoline is iets gebruiksvriendelijker dan een vierkante trampoline. Het is namelijk makkelijker om een sprong te corrigeren omdat het gebruikersgewicht evenredig wordt verdeeld. Daarnaast spring je bij een ronde trampoline ook eerder naar het midden, wat goed is voor de veiligheid.

Beschermen van een tuintrampoline

Tuintrampoline beschermen | Trampoline beschermhoes | Trampolines.nlEen trampoline in de tuin krijgt natuurlijk ook te maken met slecht weer. Als dat gebeurt wil je natuurlijk dat je tuintrampoline hiertegen beschermd is, zodat je trampoline zo lang mogelijk van de trampoline kan genieten.

De trampolines van Magic Circle en Magic Jump zijn bestand tegen alle mogelijke weersinvloeden waar de trampoline mee te maken kan krijgen. Deze trampolines zijn dubbel gegalvaniseerd en de springmatten zijn waterdoorlatend. Zo kun je jouw tuintrampoline het hele jaar door zonder problemen buiten laten staan. Toch adviseren we wel om extra bescherming toe te passen door een beschermhoes te bestellen. Zo blijft de trampoline ten alle tijde mooi schoon, en het biedt extra bescherming waardoor de trampoline langer behouden blijft.

De meest verkochte tuintrampolines!

 

Meer informatie over onze tuintrampolines?

Mocht je vragen hebben over onze trampolines voor de tuin, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!