Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Trampoline onderdelen

Bij Trampolines.nl vindt u niet alleen trampolines. U kunt hier ook terecht voor trampoline onderdelen. Wanneer uw huidige trampoline versleten of beschadigd is, is het niet altijd nodig om een geheel nieuwe trampoline aan te schaffen. Door het vervangen van de kapotte trampoline onderdelen kunt u nog van uw huidige trampoline gebruik blijven maken. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment in losse onderdelen voor uw trampoline. Stuk voor stuk van eersteklas kwaliteit. Deze zijn te verkrijgen in de meest gangbare maten. De afmetingen van de trampoline onderdelen die wij aanbieden worden veelal in diameter getoond. Let daarbij op dat deze diameter niet exact overeen hoeft te komen met de diameter van uw eigen trampoline. Een randkussen van bijvoorbeeld 305 cm zal ook passen op een trampoline van 300 cm.

Naar welk trampoline onderdeel bent u op zoek?

De beste trampoline onderdelen

Bij Trampolines.nl bieden wij alle onderdelen aan die van belang zijn bij een trampoline. Zo hebben wij in ons rijke assortiment genoeg keuze zodat u zonder problemen de juiste onderdelen apart kunt kopen. Onderstaand vindt u per onderdeel onze meest verkochte trampoline onderdelen. Staat uw gewenste onderdeel of maat er niet tussen? Navigeer dan naar het volledige overzicht van dit onderdeel via de link in de begeleidende tekst.

Trampoline randen

In ons assortiment bieden wij nieuwe trampoline randen aan waarvan wij meer dan tachtig verschillende soorten hebben. Wij bieden trampoline randen aan die geschikt zijn voor de meest voorkomende merken zoals Magic Circle, Berg, Salta en Capital Play. Zo zal u gegarandeerd de juiste trampoline rand voor uw trampoline vinden. Hieronder vindt u een greep uit onze beste trampoline randen.

Trampoline veren

Op het gebied van trampoline veren bieden wij veren aan variërend van 14 cm tot 21,5 cm. Wij verkopen enkel dubbel conische veren. Dit houdt in dat de kracht verdeelt wordt over de gehele veer en niet enkel over het begin en eind van de veer. Hierdoor wordt het uitrekken van de veer voorkomen en gaat deze een stuk langer mee. Bepaal uw gewenste lengte en bestel direct de juiste trampoline veren!

Trampoline springmatten

Naast de randen en de veren hebben wij tevens verscheidene trampoline springmatten  in ons assortiment. In totaal 12 verschillende ronde trampoline springmatten, en 3 verschillende rechthoekige trampoline springmatten. Gegarandeerd dat u de juiste trampoline springmat zult vinden!

Trampoline Veiligheidsnetten

Daarnaast hebben wij ook veiligheidsnetten voor uw trampoline in ons assortiment. Was de keuze bij de trampoline springmatten al overweldigend, bij de trampoline veiligheidsnetten heeft u de keuze uit meer dan zeventig verschillende trampoline netten! Omdat u niet dagelijks een trampoline net uit zoekt, begrijpen we dat het juiste trampoline net vinden best lastig is. Houdt daarom de volgende stappen aan om uw trampoline net te vinden:

  1. Bepaal de diameter of afmeting van uw trampoline
  2. Bepaal of u palen nodig heeft bij het net, of dat u deze palen al heeft
  3. Tel het aantal “U” poten van de trampoline (3, 4 óf 6).

Volg deze stappen en vind gegarandeerd het juiste trampoline net!

Trampoline afdekhoes

Een trampoline afdekhoes beschermt uw trampoline tegen vuil en veranderende weersomstandigheden. Zo blijft het vuil weg bij de veren en de springmat. Ook deze is in verschillende maten te verkrijgen. Kies de juiste maat door de diameter van uw ronde trampoline of de afmeting van uw rechthoekige trampoline op te meten. Hieronder een greep uit onze meest verkochte afdekhoezen.

Overige trampoline onderdelen

Naast gangbare onderdelen zoals een rand of springmat, zijn er nog iets minder gangbare onderdelen zoals een trampoline trapje, elastiek of een verankeringsset. Minder gangbaar, maar niet minder belangrijk! Uiteraard hebben wij dit en overige trampoline onderdelen ook in ons assortiment.

Meer informatie over onze trampoline onderdelen?

Zoals u ziet zult u bij Trampolines.nl geen problemen hebben om een nieuwe trampoline onderdelen te vinden voor uw huidige trampoline. Via onze overzichtelijke webshop kunt u eenvoudig zoeken en bestellen wat u nodig heeft. Twijfelt u over welk onderdeel u nodig heeft en of deze zal passen op uw huidige trampoline? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vragen. We helpen u graag bij het vinden van het juiste trampoline onderdeel!