Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.1
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Trampoline kopen? Elke trampoline leverbaar in verschillende vormen en maten

De trampoline is voor meerdere dingen bruikbaar: een dutje doen, zonnen, een boek lezen, maar ook een balspel en touwtje springen kan er allemaal prima op gedaan worden! Voor de volwassenen zijn er ook genoeg voordelen: er is een snellere calorieverbranding, u wordt er soepeler van, het leidt tot minder belasting van de gewrichten, uw benen krijgen er een mooier figuur van, er is een snellere zuurstof aanvoer en het is stress verlagend. Doordat u met het springen op een trampoline bijna al uw spieren gebruikt, is het erg goed voor uw conditie. Kortom: genoeg redenen om een trampoline te kopen en er volop van te genieten!

Het besluit een trampoline te kopen is verstandig wanneer u daar ruimte voor heeft. De trampoline kan zowel in de grond geplaatst worden als boven de grond. Wanneer u voor de laatste optie kiest leveren wij indien u wenst een trappetje.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Magic Circle Trampolines. Wij hebben een ruime keus aan trampolines en andere speeltoestellen. Kijk verder op deze site voor ons aanbod. Al onze producten kunt u eenvoudig online bij ons bestellen.